CUTREMUR ÎN TENIS! A pierdut primul loc MONDIAL, după TURNEUL DE LA MIAMI! Din păcate a anunțat că se RETRAGE…

CUTREMUR ÎN TENIS! A pierdut primul loc MONDIAL, după TURNEUL DE LA MIAMI! Din păcate a anunțat că se RETRAGE…

Șoc în tenisul mondial după turneul de la Miami! Liderul mondial, Roger Federer, a fost învins de jucătorul aflat pe locul 175 ATP, în turul doi al turneului Masters 1000 de la Miami, pierzând astfel șansa apărării punctelor câştigate în 2017!

În urma acestui rezultat, Roger Federer pierde prima poziție în clasamentul mondial în favoarea lui Rafael Nadal, deţinătorul trofeelor de la Roland Garros şi US Open.

La câteva zeci de minute după încheierea meciului, Roger Federer a anunţat la conferinţa de presă că îşi ia o pauză de trei luni din circuit şi va rata tot sezonul de zgură, inclusiv turneul de la Roland Garros, potrivit prosport.ro.

„Am decis să nu joc sezonul de zgură. Nu am jucat foarte bine nici săptămâna trecută (n.r. – Roger Federer a pierdut finala de la Indian Wells în tiebreak-ul setului decisiv în faţa lui Juan Martin del Potro). Încerc să pun ordine în lucruri, acum am ceva timp la dispoziţie. A fost important să recâştig numărul unu mondial la Rotterdam, să îl păstrez acum sau să îl recâştig de-a lungul sezonului nu mai este la fel de important”, a explicat Roger Federer la conferinţa de presă.