Șefa postului Russia Today: Fie vom câștiga, fie asta se va termina rău pentru întreaga omenire. Bucurați-vă că ai voștri copii nu vor studia în Occident. Minunata lume nouă gonește direct spre iad (VIDEO)

Șefa postului Russia Today: Fie vom câștiga, fie asta se va termina rău pentru întreaga omenire. Bucurați-vă că ai voștri copii nu vor studia în Occident. Minunata lume nouă gonește direct spre iad (VIDEO)
Imagine de la întrevederea pe care au avut-o în 2019 președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și editorul-șef de la RT, Margarita Simonian. Foto: Hepta.ro / Sputnik / Sergey Guneev

Margarita Simonian, editor-șef la postul de televiziune rus Russia Today, principalul vector de propagandă rusă în plan extern până ca sancțiunile să perturbe transmisia canalului în Occident, susține că Federația Rusă fie va câștiga războiul, fie conflictul „se va termina rău pentru întreaga omenire”.

„Ei toți cred că noi vom pierde și Occidentul va câștiga. Ei nu înțeleg că asta este imposibil. Este pur și simplu imposibil, nu se va întâmpla niciodată. Fie vom câștiga, fie asta se va termina rău pentru întreaga omenire. Nu există o altă cale. Când oamenii întreabă cât de mult va dura, în termenii alienării noastre, ai confruntării cu Occidentul, văd doar versiunea asta a evenimentelor: asta este pentru totdeauna. Obișnuiți-vă cu această nouă viață”, a declarat Margarita Simonian, la televiziunea rusă de stat, conform subtitrărilor în limba engleză care însoțesc postările occidentale pe acest subiect.

Șefa Russia Today spune că rușii „ar trebui să se bucure” că ai lor copii nu vor mai putea să studieze în Occident

Ea susține că rușii ar trebui să se bucure că nu vor mai putea niciodată să studieze în Occident, deoarece „minunata lume nouă gonește direct căre iad”, o referire la celebrul roman distopic al britanicului Aldous Huxley, „Minunata lume nouă” – sau, în original, „Brave New World”.

„Nu suport văităturile cu «ne pare rău pentru copii». De ce vă pare rău pentru copii? Unora le pare rău de copiii lor că nu pot studia în Occident. Minunata lume nouă nu va mai fi deschisă către ei. Totul va fi închis pentru ei. Le spun, oameni buni, ar trebui să vă bucurați, minunata lume nouă gonește direct spre iad. În 10 ani, veți spune, «vă mulțumesc foarte mult, vă mulțumesc foarte mult pentru că ai mei copii nu au studiat în Occident niciodată», deoarece copiii voștri vor rămâne persoane normale”, a continuat Margarita Simonian.

„Nu contează ce se întâmplă și cum ne comportăm. Confruntarea noastră cu ei este pentru restul vieților noastre”, a mai spus șefa postului Russia Today.

Julia Davis, fondatoarea Russian Media Monitor și cea care a distribuit clipul pe Twitter, a remarcat că Margarita Simonian a studiat chiar în Statele Unite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni