Radu Banciu: Traian Băsescu o trimitea după ţigări pe Elena Udrea (VIDEO)

Radu Banciu: Traian Băsescu o trimitea după ţigări pe Elena Udrea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediţia de marţi seară a emisiunii Lumea lui Banciu dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiţă privind relaţia dintre fostul preşedinte Traian Băsescu şi Elena Udrea.

„Am aflat că Traian Băsescu o trimitea după ţigări pe Elena Udrea. Rămânea fără ţigări, seara, Traian Băsescu şi am aflat că o trimitea pe Udrea după ţigări. Nu avea suficient ardei în păpară la prânz o trimitea la piaţa pe Elena Udrea. Cel puţin aşa pretinde Sebi Ghiţă din îndepărtata Serbie, că Elena Udrea era aşa un fel de fată în casă de asta pe care o trimitea Băsescu, făcea cumpărăturile în casă.

Ce afaceri să fi făcut cu nea Traian? Nea Traian nu băgat în seamă, nu făcea el. Elena Udrea era pentru din astea, gătea, stătea toată ziua cu şorţuleţul în jurul să nu spun ce. Şi din când în când mai dădea jos şorţuleţu că, asta e, nu putea să iasă cu el pe stradă. Mai profita şi nea Traian probabil, îi mai dădea şi nişte recompense dacă venea repede cu ţigările alea. Fumea nea Traian de stingea, trebuia să îi cumperi 20-25 de pachete”, a comentat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.