Olimpia Melinte, dezvăluiri despre soțul vedetei, după 13 ani de căsnicie: „Ne dăm spațiu și am pornit la drum pe aceeași autostradă”

Olimpia Melinte, dezvăluiri despre soțul vedetei, după 13 ani de căsnicie: Ne dăm spațiu și am pornit la drum pe aceeași autostradă
Foto: Hepta/Actionpress / ZUMA Wire / Zuma Press.

Olimpia Melinte trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul său. Vedeta s-a căsătorit la vârstă de 22 de ani și este o soție fericită și împlinită.

Actrița de la „Vlad” este mai discretă atunci când vine vorba despre viața de cuplu, însă, aceasta a făcut o excepție și a povestit mai multe detalii despre cel care o iubește și o susține.

Olimpia Melinte, fericită ca niciodată

„Ne dăm spațiu și am pornit la drum pe aceeași autostradă, n-am deviat pentru că am știut mereu ce vrem. Cred în respect și în sinceritate, doar așa doi oameni pot deveni familie. Am știut din prima clipă când l-am văzut. Îmi amintesc perfect locul și momentul când am realizat asta”, a mărturisit Olimpia Melinte pentru Ego.ro.

Celebra „Eliza” și-a construit o carieră de succes

În serialul Vlad, Olimpia Melinte i-a dat viață Elizei, unul dintre personajele care a fost iubit, dar și urât de publicul producției de la Pro TV. În viața reală, actrița este o femeie fericită, iubește și trăiește fiecare clipă.

Olimpia Melinte este una dintre cele mai atrăgătoare și talentate actrițe din România. Roșcata a devenit faimoasă după ce a interpretat rolul Elizei în serialul-fenomen „Vlad”, de la Pro Tv. Foarte puțini știu că Olimpia a mai lucrat și peste hotare. Vedeta a fost implicată în mai multe proiecte.

Celebra „Eliza” a reușit să-și construiască o carieră de succes. Vedeta a avut și câteva apariții în producții internaționale. Aceasta spune că nu există mare diferență dintre echipele din țară sau din străinătate.

„Aș putea spune că lucrurile s-au echilibrat și că azi nu e mare diferență dacă faci film aici sau prin Europa. Ce au ei în plus sunt bugetele și un cult pentru actor care la noi nu prea există, s-a pierdut odată cu marii regizori care ne-au părăsit”, a precizat Olimpia Melinte pentru Avantaje.

Olimpia Melinte, despre rolul care i-a adus faima

Actrița recunoaște că i-a fost destul de greu să se obișnuiască cu rolul Elizei. Olimpia a avut atitudinea diferită față de personajul său.
„Cu Eliza am fost mereu la limită, ori o mare admirație pentru curajul ei, ori respingere și nemulțumire față de faptele ei. Dar oricum ar fi, a fost poate cel mai complex și interesant personaj pe care l-am întâlnit până acum, care a fost de prea multe ori pe marginea prăpastiei și care a reușit să-și revină miraculos.

Nu-mi place să-mi judec personajele, le iubesc așa cum sunt, și cu bune și cu rele, iar Eliza Dragomir rămâne un simbol al feminității și al capacității noastre de a trece peste orice, oricât de greu și de dureros ar fi”, a mai adăugat actrița.
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni