Olimpia Melinte vorbește deschis, pentru prima dată, despre traumele copilăriei: „Mama a aplicat multe dintre ideile bunicilor mei”

Olimpia Melinte nu a avut o viață ușoară. Foto: Facebook/Olimpia Melinte.

Olimpia Melinte a cucerit inima telespectatorilor сu rolul său din „Vlad”. Roșcata a devenit faimoasă, iar fanii nu o asociază doar cu celebra Eliza din serial. Actrița a vorbit deschis, pentru prima dată, despre trecutul său.

Mai multe vieți în una singură

Olimpia Melinte este cunoscută publicului larg după rolul Elizei din serialul fenomen „Vlad”. Actrița a intrat în pielea personajului său și s-a descurcat cu brio cu aceasta misiune. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Lavinia Pîrva, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Ștefan Bănică junior: „Îmi e suficient”

În viața reală, femeia este căsătorită cu prima sa dragoste din liceu și crește doi copii. Se pare că Olimpia a reușit să combine viața personală cu cea profesională.

„Percepția asupra lumii se schimbă după fiecare proiect în parte și este așa de frumos – să poți trăi mai multe vieți în una singură! Actoria este arta care le înglobează pe toate celelalte și tocmai de aceea reușește să fascineze și să emoționeze”, a explicat Olimpia Melinte pentru unica.ro.

Suferințele provocate de cei mai dragi

Vedeta recunoaște că a suferit enorm în copilărie. Părinții Olimpiei au fost foarte stricți și îi cereau să fie perfectă. Mama actriței a avut viziuni mai învechite și a presat-o.

„Perfecțiunea pe care mama o căuta în tot ceea ce făcea și în felul în care ne creștea era o problemă pentru mine. Sunt o fire foarte liberă, nu mă poți încadra într-un șablon și să rămân acolo pentru totdeauna. Crescută într-o familie extrem de strictă, mama a aplicat multe dintre ideile bunicilor mei la noi acasă și asta a pus o presiune mare pe umerii mei de copil”, a mai mărturisit celebra „Eliza” pentru surda citată.

Citește și: Transformare incredibilă la Chefi la cuțite. Cum arată după ce a slăbit 22 de kilograme (FOTO)

Serialul fenomen „Vlad s-a încheiat”. Fanii Olimpiei Melinte sunt nerăbdători să o vadă în altă producție, însă, actrița nu se grăbește să revină pe micul ecran. Aceasta a recunoscut că se va bucura de o perioadă de pauză și de liniște, alături de familie și mai ales de cei dragi.

„Pentru mine urmează un pic de liniște împreună cu familia mea, pentru că fetița mea are nevoie de mama ei acasă”, a povestit actrița.

Citește și Gina Pistol, invidiată de mii de femei. Smiley a surprins-o din nou!

În primăvară, actrița urmează să reia filmările, însă de această dată proiectul va fi un lungmetraj.

„Pe urmă urmează un lungmetraj în primăvară, până atunci sper că mă odihnesc. Să văd, sunt în discuții dacă mai fac ceva iarna asta, pentru că terminăm la început de iarnă filmările. Și urmează să lansez prima carte pentru copii, pe care am scris-o în pandemie împreună cu fiul meu, se numește Serilon Pantalon în țara amintirilor. Doar planuri cu familia și cariera”, a mai detaliat Olimpia Melinte, pentru Click.ro.

Citește și Alexandra Ungureanu, terorizată de Marius Moga: „Mă durea”. Ce i-a făcut artistul