Nicolae Ciucă laudă administrațiile din Bihor, Alba și Cluj: „Se dorește înființarea unei școli de performanță în administrație la nivelul PNL. Vom promova aceste modele de excelență” (VIDEO)

Nicolae Ciucă laudă administrațiile din Bihor, Alba și Cluj: „Se dorește înființarea unei școli de performanță în administrație la nivelul PNL. Vom promova aceste modele de excelență” (VIDEO)
Foto: Facebook @ Guvernul României

Se dorește înființarea unei școli de performanță în administrație la nivelul PNL, a anunțat Nicolae Ciucă, președintele partidului, vineri, la capătul Consiliului Național în care liberalii și-au definitivat echipa de conducere.

PNL vrea să promoveze „excelența în administrație”

„O temă foarte importantă a fost aceea de a promova excelența în administrație și am venit cu exemple concrete din județele pe care le-am vizitat, Bihor, Alba, Cluj, unde putem să observăm că, într-adevăr, se practică administrație la nivelul european, la un nivel care trebuie să fie promovat”, a declarat liderul liberalilor.

„În acest sens, se dorește înființarea unei școli de performanță în administrație la nivelul Partidului Național Liberal și, în felul acesta, vom promova aceste modele de excelență și vom împărtăși experiența celor care au ajuns la un nivel pe care cu toții îl admirăm”, a continuat el.

Tot atunci, Nicolae Ciucă a anunțat că la nivelul fiecărei filiale liberale vor funcționa structuri specializate pentru românii din diaspora. Consiliile județene conduse de președinți din partea PNL vor face demersuri similare.

„Putem spune că Partidul Național Liberal și-a asumat să fie promotorul diasporei. Partidul Național Liberal acordă respect, acordă atenție și, de asemenea, prin acest mesaj, arată prețuirea pentru românii din diaspora. Pentru a fi cât mai concreți în acest sens, am luat decizia ca la nivelul fiecărei filiale a Partidului Național Liberal să funcționeze structuri specializate pentru românii din diaspora. La nivelul consiliilor județene conduse de către președinți din Partidul Național Liberal vor funcționa birouri specializate care se vor ocupa de problemele românilor din diaspora”, a precizat premierul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni