PNL și-a definitivat echipa de conducere. Nicolae Ciucă: Partidul a dat dovadă de maturitate. Vremea luptelor interne a luat sfârșit (VIDEO)

PNL și-a definitivat echipa de conducere. Nicolae Ciucă: Partidul a dat dovadă de maturitate. Vremea luptelor interne a luat sfârșit (VIDEO)
Foto: captură video Facebook @ Partidul Național Liberal

Echipa de conducere a PNL a fost definitivată, a declarat Nicolae Ciucă, liderul partidului, după Consiliul Național intern de vineri, când a subliniat că formațiunea „a dat dovadă de maturitate” și că „vremea luptelor interne a luat sfârșit”, un mesaj similar cu cel transmis recent de Președintele România, Klaus Iohannis.

Nicolae Ciucă (PNL): „Vremea luptelor interne a luat sfârșit”

„Cu puțin timp în urmă, s-a încheiat Consiliul Național al Partidului Național Liberal, în urma căruia au avut loc alegeri în Biroul Executiv al partidului. În urma rezultatului alegerilor, a fost completată echipa de conducere a partidului. Ca atare, din acest moment, putem să avem o perspectivă asupra a tot ceea ce ne-am propus să realizăm prin promovarea politicilor publice ale Partidului Național Liberal în cadrul coaliției de guvernare. Consider că este un moment foarte important să subliniem că acel aspect al luptelor interne în interiorul Partidului Național Liberal a luat sfârșit. Așa cum acum trei zile Președintele țării, Excelența Sa, domnul Klaus Werner Iohannis, a spus la Vila Florica, atunci când am sărbătorit ziua Partidului Național Liberal, că vremea luptelor interne a luat sfârșit, mă alături și spun că într-adevăr, astăzi, Partidul Național Liberal a dat dovadă de maturitate și vremea luptelor interne a luat sfârșit”, a subliniat liderul PNL.

Echipa PNL, spune Nicolae Ciucă, dă dovadă de solidaritate.

„Ca atare, în această formulă completă, echipa Partidului Național Liberal dă dovadă de solidaritate și, de asemenea, dă semnalul muncii în echipă pentru tot ceea ce poate să însemne angajamentul nostru în slujba românilor. Este foarte important să subliniez că, prin rezoluția care s-a aprobat astăzi, Partidul Național Liberal va promova întărirea legăturilor cu intelectualii, întărirea legăturilor cu mediul profesional, cu mediul academic, cu societatea civilă, astfel încât să putem să primim tot ceea ce înseamnă mesajul din partea tuturor cetățenilor români, pentru a avea observațiile concrete și reale, pentru a putea să punem laolaltă toate energiile și expertiza de care putem da dovadă”, a mai spus liberalul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră