Ce a transmis Serena Williams după eliminarea de la Wimbledon 2022

Ce a transmis Serena Williams după eliminarea de la Wimbledon 2022
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Adam Davy

După un an de la ultimul meci al Serenei Williams pe tabloul de simplu al unui turneu – Wimbledon 2021, sportiva s-a întors din nou pe iarba de la All England Club cu speranța că va câștiga cel de-al 24-lea Grand Slam al carierei și a o egala pe tenismena Margaret Court.

Aflată la primul său meci pe terenul din Londra, fosta ocupantă a locului 1 WTA a fost eliminată de Harmony Tan, conform Eurosport.ro.

Serena Williams este decisă să amâne retragerea

Serena Williams a fost eliminată de la Wimbledon, după cel mai lung meci din turul 1, pe tabloul feminin. După 3 ore și 10 minute de luptă, Serena s-a înclinat în fața sportivei Harmony Tan, scorul fiind de 5-7, 6-1, 6-7(7). Cu toate acestea însă, Serena a anunțat că va continua să joace, în ciuda eliminărilor de la Wimbledon.

A fost o bătălie lungă, dar cu siguranţă că m-am simţit mai bine decât anul trecut, astfel că e un start bun. Cred că fizic am stat destul de bine, dar în unele puncte cheie mental nu am fost la 100%. Am gestionat bine unele dintre aceste puncte, dar, din moment ce nu am câştigat, e clar că era nevoie de mai mult. Dar am dat tot ce am putut azi şi sunt împăcată cu asta. Cu siguranţă că voi avea mai multă motivaţie să fac mai bine când voi juca acasă (n.r. la US Open)”, a spus Serena Williams, la conferinţa de presă.

Serena Williams va continua să joace

Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie – 10 iulie 2022.

În ciuda eliminărilor de la Wimbledon, Serena Williams a dat de înțeles de mai multe ori că încă are în arsenal lovituri foarte bune și a uimit prin faptul că a  reușit să rămână cu șanse în timpul unui meci maraton, și anume în  partidă cea mai lungă de la All England Club în competiția feminină – 3 ore și 10 minute.

Aceasta reprezintă cea de a 6-a cea mai lungă partidă din 2022.

Astfel că,  Serena Williams a încercat să rămână pe poziție chiar și după eșec, și a transmis  că nu există varianta de a se retrage, conform sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)