Lacrimi pentru Daniel Prodan: Suporterii Stelei au adus un ultim omagiu internaţionalului (VIDEO)

Lacrimi pentru Daniel Prodan: Suporterii Stelei au adus un ultim omagiu internaţionalului (VIDEO)

Momente emoţionante pe Arena Naţională, acolo unde a fost adus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan. Fotbalişti din generaţia de aur au purtat sicriul cu trupul fostului mare sportiv. Şi suporterii Stelei au adus un ultim omagiu internaţionalului, informează B1 TV. Didi Prodan va fi înmormântat sâmbătă, în Pipera, la cimitirul Sfântul Ilie. El a murit la doar 44 de ani.

Galeria Stelei i-a oferit un ultim omagiu lui Daniel Prodan, cel mai inimos fotbalist al Generaţiei de Aur care a sfârşit miercuri fulgerător sub privirile soţiei şi ale fiului.

Numeroși oameni din fotbal au ținut să își ia rămas-bun de la Didi Prodan.

Daniel Prodan a murit la doar 44 de ani în urma unui infarct suferit in locuinţa sa. Medicii de la Ambulanţă l-au resuscitat timp de trei ore.

Prodan a cucerit cinci titluri de campion cu Steaua. În 1997 s-a transferat la Atletico Madrid. De-a lungul carierei a mai jucat alături de echipele Glassgow Rangers, Rocar Bucureşti şi FC Naţional.

Lacrimi pentru Daniel Prodan: Suporterii Stelei au adus un ultim omagiu internaţionalului

#DIRECT_ONE_cop9vd#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)