Poșta Română a inaugurat primul oficiu poștal în altă țară

Poșta Română a inaugurat primul oficiu poștal în altă țară
Sursa foto: Facebook / Posta Romana

Poșta Română a inaugurat primul oficiu peste hotare. Pentru cei care vor să trimită colete în Chișinău trebuie să știe că, de acum, coletele vor ajunge mai repede, iar costurile vor fi mai mici.

Inaugurarea acestui punct de lucru al Poștei Române ar putea aduce prețuri cu 30% mai mici.

Poșta Română are un nou punct de lucru peste hotare, în Chișinău

În cadrul deschiderii punctului de lucru a fost prezent și ministrul Digitalizării din România, Sebastian Burduja, care a menționat că anul viitor vor fi implementate mai multe programe de digitalizare a sistemelor din Republica Moldova.

În momentul de față, costurile pentru trimiterea unui colet între cele două țări sunt ridicate, iar timpul de așteptare este unul destul de mare.

Cine dorește să trimită un colet de 1 kg din Chișinău spre România trebuie să plătească prin Poșta Moldovei suma de 200 de lei moldovenești, conform europafm.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo