Farmacist violent și instabil psihic, trimis de autorități să lucreze chiar la o școală din comuna Mogoșoaia

Farmacist violent și instabil psihic, trimis de autorități să lucreze chiar la o școală din comuna Mogoșoaia
Foto: Sinitta Leunen, Unsplash.com

Decizie scandaloasă în cazul unui farmacist condamnat pentru că a amenințat cu moartea un procuror din București. Deși a fost diagnosticat cu tulburări de comportament și este foarte violent, acesta a fost trimis de instanță să muncească în folosul comunității… chiar la o școală generală din comuna Mogoșoaia.

Soția acestuia a beneficiat chiar de un ordin de protecție din cauza episoadelor de violență repetate inclusiv asupra copilului său.

Bărbatul a fost găsit vinovat de ultraj judiciar, victima fiind un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4 din București.

Amenințări și injurii asupra procurorului și polițiștilor

Enervat că magistratul clasat un dosar, condamnatul a trimis zeci de mailuri care conțineau mesaje de amenințare la adresa procurorului care a îndrăznit să nu ia în serios plângerea sa, începând din luna mai 2021 și până la mijlocul lunii octombrie.

Ca să fie convins că este luat în serios, omul a trimis mesajele de amenințare atât prim email atât Parchetului cât Secției 14 Poliție.

În furia sa, acesta susținea că va lua zece sticle umplute cu benzină și ulei de motor care vor zbura pe Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București ”pentru nerespectarea legii și a dreptului său”. Mesajele erau însoțite și de fotografii cu sticle de tipul cocktail Molotov amplasate în fața sediului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4 București, în parcarea instituției.

”Amenințarea e transmisă, o execut instant cu prima nedreptate care mi se va face. (…),Mi-ați tras țeapă când XXX a încălcat ordinul și ați dat clasare, mi-am pierdut timpul cu parchetul p***i mele 4, stai că o rezolvăm cu cuțitul, sprayul paralizant și cu Molotov, voi nu merge altfel, să vă f*t familia pe p**ă de infecți ordinari, să vă iau morții pe p**ă, bag cuțitul în voi dacă nu respectați legea și dreptul meu, vă f*t și molotov în clădire, pe voi o să vă salveze SRI Antitero din mâna mea de data asta, stai să vezi ce fac dacă îmi trageți țeapă și de data asta”, este doar unul dintre mesajele transmise pe adresa de mail a Parchetului, conform declarațiilor oamenilor legii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)