Lucrul INCREDIBIL făcut de Prinţul Nicolae la împlinirea a 33 de ani (VIDEO. FOTO)

Fostul Principe Nicolae al României a optat pentru un mod original şi generos de sărbătorire a celor 33 de ani împliniţi pe 1 aprilie.Alături de soția sa, Alina, şi alţi 800 de voluntari ai organizaţiei Tăşuleasa Social (a fraţilor Uşeriu), Nicolae a participat la o acţiune de împădurire a unui deal din Tritenii de Sus, județul Cluj.

Îmbrăcat în blugi şi tricou, cu mănuşi pe mâinile cu care ţinea sa, nepotul Regelui Mihai nu s-a dat în lături de la a săpa gropi în care a plantat puieţii atât de necesari zonei aflate în deficit ecologic.

Nu este prima oară când Nicolae participă la astfel de acţiuni. ”Principele Nicolae este voluntar la noi de 10 ani. Prima dată când a venit el în România, acum 10 ani, am strâns gunoaie de la Focșani și până la Galați. El a mai fost de câteva ori și ”partener de joacă” cu voluntarii, a stat și câte o săptămână la noi, a mai fost la mai multe activități. Mă bucur foarte tare că se implică în astfel de activități și mă bucur că se implică la Tășuleasa Social. Noi îl considerăm cumva voluntar de-al nostru”, declară președintele Asociației Tășuleasa Social pentru Someseanul.ro.

Gestul (ex)prinţului vine în contextul în care Casa Regală, prin vocea custodelui, Principesa Margareta, vrea să ceară statului despăgibiri pentru că nu este lăsată să taie pădurile din jurul castelului de la Săvârşin…

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Pe numele său, Nicholas Medforth-Mills, fostul Principe Nicolae al României s-a născut pe 1 aprilie 1985 la Meyrin, Elveţia, fiind crescut în străinătate.

Nicolae a vizitat prima oară România în 1992, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

În 2010, la împlinirea vârstei de 25 de ani, Nicolae a primit titlul de Principe al României, cu rangul și apelativul de Alteță Regală, titlul ce i-a fost retras apoi în 2015 când a fost şi exclus din linia de succesiune la tronul României.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.