Victor Ciutacu A PIERDUT PROCESUL și a fost CONDAMNAT: Îmi pune în cârcă și faptul că nu m-am adresat DNA

Victor Ciutacu A PIERDUT PROCESUL și a fost CONDAMNAT: Îmi pune în cârcă și faptul că nu m-am adresat DNA

Victor Ciudacu a pierdut în primă instanță procesul intentat de economistul Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu. Jurnalistul RTV a fost dat în judecată de Isar pentru comentariile "nefondate" făcute în cadrul emisiunilor sale pe subiectul declarațiilor lui Victor Ponta, conform cărora economistul ar fi fost dat afară din Guvern pentru că a cerut o șpagă de două milioane de euro și ar fi ofițer acoperit.

Instanța a decis ca Ciutacu să îi plătească 5.000 de lei din cei 100.000 de euro finanțistului.

Jurnalistul a reacţionat pe facebook, menționând că va face recurs şi atacă judecătorul care a dat această decizie.

"În premieră, am pierdut, pe fond, nu definitiv, un proces. Cel cu fostul prinț consort, fost viitor guvernator al BNR Lucian Isar. Fac recurs, nu asta e problema. Dar, ca o banală coincidență, ne-a judecat, repartizată aleator, o doamnă care s-a ocupat și de procesul Mircea Badea-Codruța Kovesi. La ei a judecat într-un singur termen și a motivat (record istoric) a doua zi. La noi a fost muncă, nu glumă: două termene, o săptămână motivarea. Apreciez efortul.
Emblematic, însă, mi se pare că onorata instanță este de acord să spun că Isar a cerut mită (pentru că se știe cine îl acuză de această faptă, adică Ponta), dar nu este de acord să spun și câtă mită a cerut, pentru că nu se știe cine mi-a spus suma. Și îmi pune în cârcă și faptul că nu m-am adresat DNA – care habar n-am dacă a deschis vreun dosar, dar constat că e cântarul suprem al moralității – să îmi confirme această sumă.
Pentru curioși, am motivarea în format PDF…
P.S. Isar a cerut 100.000 euro și a primit 5.000 lei. Nu mă dau banii afară din casă, dar, dacă pierd și recursul, sper să-i doneze șoferului de TIR pe care l-a băgat în gârlă pe Valea Oltului. Și să ne spună a cui era mașina pe care o conducea și care nu apare în declarațiile de avere/interese ale ilustrei sale soții", a scris Victor Ciutacu.