Mesaje înspăimântătoare transmise de un soldat rus soției: „Pot să omor pe oricine. Au plâns, m-au implorat, însă i-am împușcat” / Cum a reacționat femeia (FOTO)

Mesaje înspăimântătoare transmise de un soldat rus soției: „Pot să omor pe oricine. Au plâns, m-au implorat, însă i-am împușcat” / Cum a reacționat femeia (FOTO)
Un soldat rus îi spune nonșalant soției că omoară civili ucraineni fără remușcare și că nu-i e frică. Foto: pagina „VKONTAKTE” a soldatului

Serviciul Ucrainean de Securitate a interceptat conversația unui soldat rus cu familia sa. Militarul este stabilit în regiunea Herson și povestește soției despre atrocitățile comise  împotriva populației civile.

„Au plâns, m-au implorat, dar i-am împușcat”

Soldatul mărturisește că a umilit civilii ucraineni și, pe mulți, i-a împușcat în cap. Acesta recunoaște că a înnebunit. Soția bărbatului se arată îngrijorată atât de starea lui, cât și de viața lor de familie. Din fragmentul de conversație distribuit pe Ukrayinska Pravda se poate observa starea de tensiune:

– Nastya, soarele meu, lupt, tu cum ai crezut? Știi, eu pot lua omul și să-l împușc în cap, de la o Mitralieră Kalașnikov, la un PKM… să le rup capul. Nu mă crezi? Am devenit nebun aici…

– Cum o să trăim în continuare?

-Pot să omor pe oricine. Nu îmi e frică.

-Te mândrești cu asta?

-Nu mă mândresc, dar nu îmi pasă. Am să vin acasă viu și sănătos, atât. Am să-mi educ fiul așa cum se cuvine.

Foto: pagina „VKONTAKTE”

Bărbatul a mai adăugat: „Când erau civili, i-am aruncat în tranșee. Am împușcat pe toți în cap, i-am ucis. Au plâns, m-au implorat – însă i-am împușcat. Nastya, nu te uita la mine, pentru că sunt atât de „bun” cu tine. Sunt cu tine așa cum sunt, voi veni așa cum sunt”

În acest context Serviciul Ucrainean de Securitate a declarat: „Sperăm cu adevărat că” așa cum este „va deveni îngrășământ pentru pământul ucrainean. Și dacă nu, atunci contactele sale, datele personale și mărturisirea infracțiunilor sunt deja la dispoziția SBU! Și el va răspunde pe deplin pentru acțiunile sale în fața instanței internaționale”

Cine este soldatul rus

Ukrayinska Pravda a aflat identitatea militarului. El s-a dovedit a fi Ivanov Dmitri Ghenadievici, în vârstă de 27 de ani. Potrivit datelor de pe rețelele de socializare, este originar din satul Kupsola, Republica Mari El, Federația Rusă.

Din pozele în uniformă militară s-a putut identifica că este absolvent al Școlii superioare de comandă a tancurilor din Kazan.

Acesta nu este unicul caz de astfel de mărturii. Anterior mai mulți ruși au recunoscut că au ucis ucraineni capturați, i-au torturat și omorât.

Urmăriți B1TV.ro și pe