"S-a făcut de râs". Radu Banciu: "Nea Traian, cât a fost șeful statului, a făcut ce i-au dictat alții. În momentul în care nu a mai fost președinte, a făcut ce voia el să facă sau ce putea el" (VIDEO)

"S-a făcut de râs". Radu Banciu: "Nea Traian, cât a fost șeful statului, a făcut ce i-au dictat alții. În momentul în care nu a mai fost președinte, a făcut ce voia el să facă sau ce putea el" (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediția de marți diferența dintre prestația publică pe care Traian Băsescu o avea în vremea în care deținea funcția de președinte și cea pe care o are de la finalul mandatului.

"Nea Traian care, ați văzut, cât a fost șeful statului, a făcut ce i-au dictat alții. Acum știm, în sfârșit s-a făcut lumină și în cazul lui. Cât a fost șeful statului, alții i-au dictat conduita. De asta Băsescu a fost un foarte bun președinte, cel puțin în al doilea mandat, pentru că a făcut ce trebuia să facă. În momentul în care nu a mai fost președinte a făcut ce voia el să facă sau ce putea el să facă sau ce știa el să facă. Și s-a făcut de râs și se face în continuare de râs.

După părerea mea și asta, sigur, mă uimește puțin, este faptul că el nu a fost niciodată conștient de funcția pe care o ocupă. E clar! Cât a fost președinte l-au tras alții de sfori, evident, și i-au dictat această conduită. Într-adevăr, în anumite momente, ireproșabilă, vezi consolidarea statului de drept, a instituțiilor forte și așa mai departe. Era evident că nu erau de nivelul lui. După ce a terminat cu puterea, face exact ce ar face orice politician mediocru din această țară. Nici nu mai trebuie să comentăm că se vede în fiecare zi. Ca un fost președinte timp de 10 ani nu poți să te cobori în fiecare zi să comentezi toate prostiile din mediul online",a comentat Radu Banciu.

"S-a făcut de râs". Radu Banciu: "Nea Traian, cât a fost șeful statului, a făcut ce i-au dictat alții. În momentul în care nu a mai fost președinte, a făcut ce voia el să facă sau ce putea el"

#DIRECT_ONE_j83loq#

Urmăriți B1TV.ro și pe