Alex Bodi a scăpat de arestul la domiciliu, după mai bine de 4 luni. Primul lucru pe care l-a făcut când și-a recăpătat libertatea

Alex Bodi a scăpat de arestul la domiciliu, după mai bine de 4 luni. Primul lucru pe care l-a făcut când și-a recăpătat libertatea

Alex Bodi a scăpta de arestul la domiciliu, măsură sub care a fost plasat încă din luna decembrie a anului 2020.Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se bucură acum de libertate, însă limitată, pentru că rămâne sub control judiciar, potrivit viva.ro.

Alex Bodi este parte dintr-undosarde trafic de persoane și proxenetism, alături de alte 29 de persoane. Decizia autorităților nu este una defintivă, ci această măsură este valabilă pentru 60 de zile.

Chiar dacă și-a recăpătat libertatea și poate să părăsească domiciliul în care a stat în ultimele luni, afaceristul nu are voie săpărăsească țara decât cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată, sau să nu comunice în mod direct sau indirect, pe orice cale, cu persoanele vătămate sau implicateîn acest dosar.

Ca să marcheze momentul, bărbatul a ieșit dinlocuința sa din Tunariși s-aplimbat cu una dintre mașinile sale scumpe. Afaceristul a făcut un filmuleț în timp ce conducea și l-a postat pe una dintre rețelele de socializare.

Alex Bodi a fost arestat preventiv într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, alături de nașul lui, Adrian Tâmplaru. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a stat 29 de zile după gratii, după care autoritățile au hotărât să prelungească arestul cu încă 29 de zile. De atunci, Bodi a rămas în continuare în arest preventiv în vila sa din Tunari.