Andreea Esca, cele mai noi detalii despre intrarea în politică și când va renunța la televiziune: Mi s-a propus de mai multe ori

Andreea Esca, cele mai noi detalii despre intrarea în politică și când va renunța la televiziune: Mi s-a propus de mai multe ori
Foto: Facebook / Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute figuri din România, dar și una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Așa cum poate era de așteptat, de-a lungul timpului, au existat numeroase oferte de a intra în politică, așa cum a declarat chiar știrista de la Pro TV.

Andreea Esca a vorbit despre planurile și proiectele de viitor, despre afacerile pe care le are la Porumbacu, dar și despre ofertele primite pentru a intra în politică. Deși este zilnic în „miezul” problemei și aduce știrile în casele românilor, Andreea Esca nu s-a arătat, niciodată, în viața personală, interesată să urce pe scena politică.

Andreea Esca ar intra în politică?

Știrista a fost recent întrebată dacă s-a gândit vreodată să intre în politică, iar cu această ocazie, Andreea Esca a precizat că a avut numeroase oferte, dar că niciodată nu a fost interesată.

Da. Mi s-a propus de mai multe ori, dar nu este ceva ce îmi doresc”, a spus Andreea Esca, pentru Ciao.

Andreea Esca și retragerea din televiziune

Vedeta are peste 2 decenii la pupitrul știrilor de la PRO TV, iar în lumea televiziunii ar fi început deja să apară pariuri cu privire la cine se va retrage primul, ea sau Dan Negru. Astfel că știrista a clarificat cât se poate bine situația și a explicat că este convinsă de faptul că nici ea și nici prezentatorul de la Antena 1 nu se vor retrage prea devreme.

Eu zic să nu renunțăm niciunul, că nu văd de ce. Pur și simplu. Cred că trebuie făcute lucrurile atunci când simți, cum simți și nu cred că e cazul să renunțe nimeni”, a declarat Andreea Esca.

Ce planuri de viitor are vedeta de la Pro TV

Recent, Andreea Esca deschis un complex turistic, la Porumbacu. Vedeta spune că planurile de viitor sunt să primească în continuare oaspeți, pe care să îi ajute să se bucure de frumusețea zonei.

Planurile sunt de a primi în continuare, cu mare drag, oaspeți, turiști care sunt interesați să-și petreacă o vacanță într-o zonă de munte, unde e aer curat și se mănâncă bine, și unde-i foarte mult calm și unde își pot regăsi copilăriile la țară, în cazul în care au avut copilării la țară, sau pot descoperi cum erau copilăriile la țară, în cazul în care n-au avut copilărie la țară. Aș vrea să ofer multă bucurie”, a precizat știrista, pentru sursa citată anterior.

Tags: