Caddy de la BUG Mafia a vorbit despre eșecul în afaceri: „Am avut un brand de haine. Mult de muncă și puțin profit”

Caddy de la BUG Mafia a vorbit despre eșecul în afaceri: „Am avut un brand de haine. Mult de muncă și puțin profit”
Caddy de la BUG Mafia a vorbit despre eșecul în afaceri. Sursa: Instagram/ Caddy

Dragoș Vlad Neagu, cunoscut drept Caddy de la BUG Mafia, a mărturisit că, deși pe plan muzical a cunoscut un real succes, pe plan antreprenorial a dat greș. Invitat la podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira”, acesta a rememorat cele mai importante evenimente din viața sa.

S-a apucat de muzică la 17 ani, iar doi ani mai târziu a lansat primul său album. De aproape trei decenii, bucureșteanul este pe scenă și spune că se întreține exclusiv din muzică.

Caddy a eșuat în lumea afacerilor

Cântărețul a mărturisit că a avut o afacere cu haine, însă a stat în picioare numai doi ani și jumătate din cauza diferențelor de viziune între colaboratori. Totodată, acesta a subliniat că efortul pe care îl depunea nu se reflecta în profitul afacerii.

„Am avut un brand de haine, «Barbar», dar apoi după doi ani și jumătate am decis să-l închid. N-am reușit să formăm o echipă, au apărut și nepotriviri de viziune, nu neapărat disensiuni. Am hotărât să-i punem punct și asta a fost. Nu există merchandise, să ai de unde să cumperi haine cu logo-ul Mafia sau cu noi. Era mult de muncă și puțin profit.

Așa, toată lumea spune, «da, vrem, cumpărăm», dar în realitate nu mai e așa”, spune Caddy de la BUG Mafia, alias Dragoș Vlad Neagu (45 de ani), cel ce a fost responsabil de proiect.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)