Doinița Oancea a rupt logodna cu iubitul. Ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți care visau la o nuntă ca-n povești

Doinița Oancea a rupt logodna cu iubitul. Ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți care visau la o nuntă ca-n povești

Doinița Oancea a rupt logodna cu bărbatul cu care se iubea de cinci ani. În ultima vremesimțeau că”ceva lipsea” din relația lor și au deciscă cel mai bine este să o ia fiecare pe drumul lui, scrie spynews.ro.

Actrița și Adrian Călin se cunoșteau de mulți ani, însă au fost mereu discreți cu detaliile despre povestea lor de iubire.Cu toate acestea, vedeta a anunțat ca s-a logodit vara trecută și se aștepta la o nuntă ca-n povesti.

„S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă aşteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne şi căsătorim la un moment dat. Ne cunoaştem de foarte mulţi ani şi suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani am început să cred că el este ok şi că putem avea o relaţie. Este o viaţă normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face şi altele pe lângă”, a spus Doiniţa Oancea, recent, într-o emisiune tv.

Amenințările de separare au exista întotdeauna între cei doi

Doinița Oancea și logodnicul eis-au cunoscut în 2015, în timpul filmărilor show-ului „Super Trip”, de la ProTv. La început cei doi erau prieteni apropiați, iar mai apoi relația s-a trnsformat într-o poveste de dragoste de toată frumusețea.

De 5 ani, sunt într-o relație serioasă. Certurile noastre, chiar dacă puține, se lasă cu amenințări de despărțire. În momentul de față, avem o relație care mi se pare foarte ok. Văd în jurul meu cupluri care simt nevoia să adune și alți oameni. Faptul că eu pot să stau doar cu o singură persoană, pe canapea, fără să vorbim și să simt o liniște sufletească asta spune multe lucruri. Avem un stil împreună de a fi”, a mai declarat vedeta.