Nick Carter de la Backstreet Boys, acuzat iar de viol. Pritre victimele care au depus mărturie figurează și o bolnavă de autism

Nick Carter de la Backstreet Boys, acuzat iar de viol. Pritre victimele care au depus mărturie figurează și o bolnavă de autism
Nick Carter (facebook)

Nick Carter, unul dintre membrii grupului american Backstreet Boys, a fost acuzat, joi, de viol de către o fostă fană diagnosticată cu autism, care a afirmat că vedeta a violat-o în 2001, pe când avea 17 ani iar el avea 21 de ani.

În timpul unei conferințe de presă joi, la Los Angeles „Beverly Hilton hotel, un avocat care o reprezintă pe Shannon „Shay” Ruth (39 de ani) a declarat că artistul a agresat-o sexual pe clienta sa în februarie 2001, după un concert Backstreet Boys în Tacoma, Wash. Conferința de presă a fost transmisă live pe Facebook.

„Această acuzaţie este complet falsă”, a transmis un membru al anturajului său pentru site-ul dedicat celebrităţilor TMZ. ”Nick se concentrează pe familia sa şi îşi plânge fratele”, a precizat sursa.

Femeia s-a identificat ca victimă a violului în timpul briefingului și a acordat reporterilor permisiunea de a-i publica numele complet

Plângerea penală menționează că, după ce Ruth a participat la concertul Backstreet Boys și s-a aliniat pentru autografe, Carter a invitat-o să se alăture într-un autobuz de turneu, unde i-ar fi servit o băutură pe care a numit-o „suc VIP”, potrivit TMZ, despre care crede că a fost un amestec de alcool și suc de afine.

Ruth susține în proces că, după ce a băut „sucul„, Carter a dus-o la baia autobuzului unde i-a ordonat să-i facă sex oral, potrivit sursei citate, deși tânăra plângea și s-a împotrivit. Apoi, el ar fi dus-o pe Ruth într-un pat din spatele autobuzului și a continuat să o agreseze sexual în timp ce ea l-a implorat să oprească

Reprezentanții lui Carter nu au răspuns presei

„Ultimii 21 de ani au fost plini de durere, confuzie, frustrare, rușine și auto-vătămare … „, a declarat Ruth reporterilor joi.

„Chiar dacă sunt autistă și trăiesc cu paralizie cerebrală, cred că nimic nu m-a afectat mai mult sau a avut un impact mai durabil asupra vieții mele” decât presupusul atac, a spus ea.

În plângere, Ruth l-a acuzat, de asemenea, pe Carter că a folosit termeni capabili și misogini, numind-o  „mică cățea” amenințând-o că nimeni nu o va crede.

„Simțeam că nu am unde să mă întorc, nu am cum să-mi exprim emoțiile, durerea și confuzia decât rănindu-mă. Și am crezut cu adevărat că, dacă voi spune cuiva, voi merge la închisoare”, a declarat în lacrimi femeia.

Ruth susține, de asemenea, în procesul său că Carter a infectat-o cu HPV, potrivit Rolling Stones.

Acesta a intentat procesul civil în Las Vegas, Nevada, unde aceasta şi cântăreţul locuiesc. Ea solicită o compensaţie financiară a cărei valoare nu a fost dezvăluită.

Și alte femei îl acuză pe Nick Carter de agresiune sexuală

Potrivit avocatului ei, plângerea include și declaraţii ale altor trei femei, care îl acuză, de asemenea, pe cântăreţ de agresiune sexuală; ele doresc să rămână anonime şi nu au depus încă plângeri individuale.

Nick Carter, a cărui trupă a produs hiturile ”I Want It That Way” şi ”Everybody (Backstreet”s Back)”, a mai fost acuzat de viol, în 2017, de către cântăreaţa americană Melissa Schuman; artistul a negat întotdeauna faptele, iar procuratura din Los Angeles nu l-a urmărit penal deoarece faptele denunţate s-au prescris.

Cântăreţul nu a făcut nicio menţiune despre plângere pe reţelele de socializare, unde postări recente îi aduc un omagiu fratelui său, decedat luna trecută.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene