Nicoleta Luciu, dezvăluiri din relația de dragoste pe care a avut-o cu Dinu Maxer: „Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă”

Nicoleta Luciu, dezvăluiri din relația de dragoste pe care a avut-o cu Dinu Maxer: „Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă”
Sursa Foto: Instagram/@nicoletaluciuofficial

Nicoleta Luciu a trăit o poveste de dragoste alături de Dinu Maxer timp de 8 ani, iar, la acea vreme, lumea se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului.

Povestea lor de dragoste s-a încheiat în anul 2005.

Povestea de dragoste dintre Nicoleta Luciu și Dinu Maxer

În urmă cu puțin timp, Deea Maxer a anunțat încheierea căsniciei ei de 18 ani cu Dinu Maxer. Despărțirea cuplului a fost o surpriză pentru mulți, având în vedere puterea aparentă a legăturii lor. Înainte de a se căsători cu Deea, Dinu a fost implicat într-o relație de dragoste cu Nicoleta Luciu.

Timp de opt ani, relația dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu părea destinată altarului, făcându-și familiile să creadă în unirea lor. Cu toate acestea, în 2005, spre șocul tuturor, cuplul și-a declarat despărțirea. Timpul a trecut și atât frumoasa actriță, cât și Dinu Maxer au format familii frumoase cu noi parteneri.

În urmă cu aproape două decenii, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer și-au încheiat relația de opt ani, spre surprinderea fanilor lor. Deși povestea lor de dragoste a fost de invidiat, cuplul a ales să se despartă în loc să se căsătorească. Ani de zile, niciunul dintre ei nu au spus nimic cu privire la motivul despărțirii lor. Cu toate acestea, într-un interviu din 2009, Nicoleta a dezvăluit că gelozia intensă a lui Dinu a fost cauza principală a despărțirii lor.

„Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă care mă făcea şi pe mine să mă simt geloasă. Dar atunci nu ştiam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbaţii lor, indiferent de ce le-au făcut. Aşa credeam şi eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer şi trebuia să rămân toată viaţa cu el”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit viva.ro.

„Nu voiam să mă căsătoresc, nu voiam copii și nu voiam să joace în telenovele”

Dinu Maxer s-a despărțit de Nicoleta Luciu, iar ulterior s-a căsătorit cu Deea Maxer. În urmă cu ceva timp, artistul a vorbit despre despărțirea de Nicoleta Luciu și a recunoscut că era foarte gelos. La acea vreme, Nicoleta Luciu era dorită de mulți bărbați, motiv pentru care Dinu Maxer a început să fie gelos.

„Nu voiam să mă căsătoresc, nu voiam copii și nu voiam să joace în telenovele. Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. (…)Și nu, nu am vrut să joace în telenovele, pentru că eram gelos. Ne-am despărțit în 2005”, a declarat Dinu Maxer în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Povestea romantică a Nicoletei Luciu și Dinu Maxer s-a întins pe opt ani. În ciuda legăturii lor puternice, intimitatea lor a rămas stagnantă. Artistul a avut rezerve în privința căsătoriei cu actrița din cauza unui trecut familial tumultuos care l-a lăsat precaut în privința divorțului. Recăsătorirea tatălui său și copiii ulteriori dintr-o altă relație nu au făcut decât să-i alimenteze teama. Deea Maxer, actuala soție a lui Dinu, a făcut lumină în acest sens.

„Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii. El a crescut în casă cu doi copii.De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”.

Urmăriți B1TV.ro și pe