Printul Harry, sărut pasional cu o vedetă de televiziune: „A fost jucăria mea sexuală. M-a lăsat fără cuvinte”

Printul Harry, sărut pasional cu o vedetă de televiziune: „A fost jucăria mea sexuală. M-a lăsat fără cuvinte”
Meghan Markle și Prințul Harry, în timpul unui interviu acordat la conacul din California / Foto: Hepta.ro

O femeie divorțată susține că avut o aventură cu prințul Harry și că fiul regelui Charles i-a dat „cel mai pasional sarut” pe care l-a avut vreodată, conform publicației The Sun.

Printul Harry, sarut pasional cu o vedetã de televiziune

Catherine Ommanney spune că a fost lăsată „fără cuvinte” de sărutul pe care l-a avut cu prințul când acesta avea doar 21 de ani. La acea vreme, aceasta era mamă a doi copii și avea vârsta de 34 de ani.

Vedetă în reality show-ului The Real Housewives of D.C. susține că Harry a fost „jucăria ei sexuală”, scrie The Sun.

Catherine, acum în vârstă de 51 de ani, a vorbit despre relația ei cu Ducele de Sussex, după ce a aflat că acesta scrie despre fostele sale iubite în noua sa carte autobiografică.

„Mă îndoiesc că voi fi în cartea lui Harry”, a precizat Catherine Ommanney.

Catherine Ommanney spune că a fost lăsată „fără cuvinte” de sărutul pe care l-a avut cu prințul când acesta avea doar 21 de ani, sursă foto: captură YT

Cunoscutul star TV a povestit totul despre prima lor întâlnire și despre modul în care Harry i-a dat un sărut „incredibil”.

Catherine Ommanney susține că a avut parte de o aventură cu Prințul Harry în 2006

În 2006, cei doi au ieșit într-un club din Chelsea. După câteva pahare, „petrecerea” s-a mutat la unul din prietenii membrului familiei regale britanice, susține Catherine.

„Am intrat în baie cu hainele pe noi și unul dintre prietenii noștri mi-a făcut o fotografie pe telefon”, povestește vedeta reality show-ului The Real Housewives of D.C.

Ulterior, aceasta a relatat că cei doi s-au dus în bucătărie, unde actualul soț al lui Meghan Markle a preparat un sandviș cu bacon.

„Am stat în bucătărie unde am discutat cu orele și am râs. Am început să ne jucăm, iar după 15 minute de wresling i-am spus că trebuie să plec acasă. Atunci m-a ridicat de mijloc de și m-a lipit de perete.

„Mi-a dat cel mai incredibil și pasional sărut pe care l-am avut vreodată în viața mea. Am rămas absolut fără cuvinte”, a precizat Catherine, conform The Sun.

S-au mai sărutat într-o altă seară

După acel episod, cei doi au continuat să-și dea mesaje. „L-am văzut o săptămână mai târziu, la un bar din Kensington. Ne-am mai sărutat o dată, iar Harry mi-a spus cât de frumoasă sunt.

Ne-am mai întâlnit de câteva ori, mereu în baruri”, a povestit Cahterine. Totul s-a terminat după alte două întâlniri când Prințul Harry și-a schimbat numărul de telefon, iar Catherine n-a mai putut să-l contacteze.

S-au revăzut întâmplător trei ani mai târziu, când vedeta TV era căsătorită pentru a doua oară.

„Fără să fiu arogantă, cred că amândoi ne-am dorit destul de tare, chiar dacă era mult prea tânăr pentru mine. Dacă nu ar fi membru al familiei regale și ar fi cu zece ani mai în vârstă, ar fi bărbatul perfect pentru mine.”, a concluzionat femeia care susține că a avut o scurtă aventură cu Ducele de Sussex.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:14 - O fată de 17 ani din Teleorman a fost dezbrăcată şi pipăită de ambulanțierul care a venit să o ajute. Mama ei a sesizat poliția
09:07 - Sursele eoliene și solare au generat mai multă electricitate în UE decât gazele naturale. Ember Energy: „Europa a evitat ce era mai rău din criza energetică”
09:04 - Mai bine de jumătate dintre românii din țară sunt inactivi profesional. Doar 16% din populație are studii superioare
08:58 - Coreea de Sud și Statele Unite au răspuns la amenințările Coreei de Nord cu efectuarea unor operațiuni aeriene / A fost folosit un bombardier strategic american și avioane de luptă furtive
08:43 - Arabia Saudită ar fi de acord cu intrarea Rusiei în Confederația Asiatică de Fotbal. Rușii nu exclud o eventuală aderare la AFC
08:41 - Cel care a dus prăjiturile cu marijuana la petrecerea de la Râmnicu Vâlcea a spus că a ales acest cadou pentru că nu a avut bani pentru a cumpăra sărbătoritului un parfum
08:34 - Care este motivul extinderii pestei porcine / Petre Daea: „Este de neconceput să oprim creşterea porcilor în gospodăriile populaţiei”
08:32 - Mirela Vaida, despre educația pe care o oferă celor trei copii: „I-am învățat întotdeauna să aibă o viață absolut normală, să se comporte ca orice alt copil”
08:28 - Un fost angajat al Facebook acuză aplicația că descarcă în mod intenționat bateriile telefoanelor utilizatorilor
08:26 - Rusia pregătește o ofensivă majoră pentru a marca împlinirea a un an de la lansarea războiului, avertizează Ucraina