Vlad Gherman a vorbit din nou despre despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Am spus-o în nenumărate rânduri, nu mă mai afectează”

Vlad Gherman a vorbit din nou despre despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Am spus-o în nenumărate rânduri, nu mă mai afectează”
Vlad Gherman a vorbit din nou despre despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Am spus-o în nenumărate rânduri, nu mă mai afectează”. Sursa Foto: Instagram/@ vladgherman_oficial

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format un cuplu timp de 9 ani și totul părea perfect. La un moment dat, însă, neînțelegerile din cuplu au intervenit în relația lor iar cei doi au decis să pună capăt poveștii de iubire.

În prezent, Vlad Gherman formează un cuplu cu Oana Moșneagu, colega de pe platourile de filmare. Cei doi locuiesc în apartamentul lui și au planuri pentru viitor.

Trecutul nu-i dă pace lui Vlad Gherman

Acum un an, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au pus punct relației lor. Decizia a venit la aproape 10 ani de iubire și planuri de viitor construite. Recent, actorul a fost întrebat dacă îl mai afectează despărțirea de fosta iubită, așa că a decis să lămurească întreaga situație.

Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! Nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm”, a declarat Vlad Gherman, pe Instagram.

După relația pe care a încheiat-o, Vlad Gherman și-a găsit din nou liniștea, însă de această dată în brațele Oanei Moșneagu, colega lui de platou.

M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra.

Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a povestit Vlad Gherman, pe canalul său de Youtube.

Oana Moșneagu despre partenerul ei

Vedeta a menționat că urmează o sărbătoare pentru ei, în curând fac un an de relație. A ținut să adauge despre iubitul său că este un bărbat romantic și grijuliu, asta pentru că după ce vine obosită de la filmare, tânărul actor o așteaptă cu masa pusă și cu mâncarea preparată chiar de el.

Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a zis Oana Moșneagu despre relația cu Vlad Gherman.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest