Festivalul de teatru „Ștefan Iordache” a ajuns la final: Tinerii actori, premiaţi de juriul festivalului (VIDEO)

Festivalul de teatru Ștefan Iordache a ajuns la final: Tinerii actori, premiaţi de juriul festivalului (VIDEO)

După cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel, s-a tras cortina la Festivalul de Teatru pentru Tineret ,,Ștefan Iordache”. De la gală nu puteau lipsi nici premiile, destinate în principal tinerilor actori.

În ciuda restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, Festivalul de Teatru pentru Tineret a fost un succes. Oamenii au venit în număr mare să vadă spectacolele puse în scenă de tinerii actori.

”Nimeni nu se aștepta ca și anul acesta, datorită pandemiei se va organiza festivalul, că vor veni trupe de teatru ale elevilor din toată țara, că vor veni studenți de la teatru să își susțină monoloagele aici, pe scenă, în parc, dar iată ca au venit”, a declarat actrița Lavinia Șandru.

Tinerii actori au fost încântaţi de numărul mare de spectatori.

”Mi se pare extraordinar că există interesul ăsta în rândul oamenilor care vin să urmărească spectacolele aici. Am stat în ultimele trei seri la toate spectacolele, în calitate de jurat și am fost surprins de numărul mare de oameni care a luat parte la festival”, a spus actorul Lari Giorgescu.

Tinerele talente nu au plecat cu mâna goala. Juriul a împărţit premii pentru mai multe categorii. Primii au fost studenţii.

La categoria individual premiul al 3-lea a mers către Iulia Rusu

Premiul al 2-lea – Miruna Ileanu

Premiul 1 la categoria – Paul Tripon, cu un monolog din Hamlet

Trofeul, la categoria individual pentru studenți – Ștefan Iancu

Premii au primit şi trupele de teatru.

Premiul al 3-lea – Atelierul de teatru Botoșani

Premiul al doilea – trupa Shakespeare

Premiul 1 – trupa Ass

Trofeul ”Ștefan Iordache” – trupa Acting up

Finalul galei de decernare a fost marcat de înmanarea burselor pentru studenţii de la Facultatea de Arte Teatrale şi Cinematografie I.l.Caragiale Bucureşti.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:28 - USR-PLUS, dispus să voteze inclusiv moțiunea de cenzură a PSD anti-Cîțu: „E terminat ca premier”
20:15 - Vlad Voiculescu: Azi suntem în top 5 mondial după numărul de infectări și decese. ”România normală” promisă, un stat complet iresponsabil. Florin Cîțu să înceteze cu manipularea datelor și să ceară ajutor internațional
20:05 - Cozi de kilometri întregi în benzinăriile din Marea Britanie. Cum s-a ajuns ca 90% dintre stații să rămână fără combustibil
20:01 - Ea a fost marea dragoste a lui Cătălin Măruță, până să o cunoască pe Andra (FOTO)
19:42 - Lucian Bode, întrebat de ce nu a intervenit pentru respectarea măsurilor anti-COVID la congresul PNL: Eu acolo nu eram nici organizator, nici ministru de Interne / Reacția lui Florin Cîțu (VIDEO)
19:18 - Medicul Radu Țincu: Se poate ajunge la jumătatea lunii octombrie la 20.000 de cazuri de COVID-19 diagnosticate în fiecare zi, dacă nu se vor lua măsuri
18:55 - Restricții severe în Ilfov, după creșterea ratei de infectare. Deplasarea, interzisă după ora 20:00. Se închid sălile de fitness și restaurantele. Protestele și sportul în aer liber, interzise
18:53 - CNCAV: 42.812 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
18:26 - Guvernul a venit cu precizări după ce Florin Cîţu a întrerupt declaraţia de presă: „Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora”
18:20 - Grupul minorităților din Parlament a luat decizia. Cum va proceda, în cazul unei moțiuni de cenzură anti-Cîțu