HARTA infracțiunilor din Capitală. Vezi sectoarele în care se FURĂ cel mai mult (FOTO)

HARTA infracțiunilor din Capitală. Vezi sectoarele în care se FURĂ cel mai mult (FOTO)
Foto: radioiași.ro

Foarte mulți bucureșteni sunt victimele hoților, iar în acest sens trebuie să știți care sunt cele mai “atractive” locuri pentru hoți.

Astfel, cele mai multe spargeri și furturi de buzunare sunt în sectoarele 2 și 3.

În extrema cealaltă, sectoarele 4 și 5 sunt cele mai sigure.

Foto: România Liberă

Polițiștii sunt destul de des alarmați din această cazuă, în primele 9 luni ale anului s-au înregistrat 1.418 cazuri de spargeri, cu 120 mai multe față de perioada similară din 2015, scrie România Liberă.

Anul acesta, cele mai multe case au fost sparte în sectorul 3 (358), urmat la distanță mare de sectorul 1 (245) și 6 (227).

În ceea ce privește furtul de la mașini, mai cu seamă capacele de roți, oglinzile și ștergătoare, acestea au loc cel mai mult în sectorul 2. Sectorul 3 este următorul, pe când sectorul 4 completează podiumul.

Sectorul 3 este, din nou, în top, de această dată în ceea ce privește furtul din buzunare, în tramvaie, autobuze și troleibuze.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)