Incident grav în traficul din București: Vatman, împușcat de un șofer nervos. Atacatorul a fost prins de polițiști

Incident grav în traficul din București: Vatman, împușcat de un șofer nervos. Atacatorul a fost prins de polițiști
Sursa Foto: România Liberă

Un incident grav s-a produs, joi dimineață, în Capitală.Un șofer de BMWa tras cu un pistol cu bile către un vatman care conducea tramvaiul şi l-a rănit. El ar fi reacționat așa după ce vatmanul ar fi închis uşile în faţa unui călător. Agresorul a fugit de la fața locului, dar a fost prins ulterior de polițiști. El a fost dus la sediul Secției 16 pentru declarații.

UPDATE, 17 septembrie, ora 13.00: Bărbatul care a împușcat un vatman cu un pistol cu bile a fost identificat și acum se aflăla sediul Secției 16 de Poliție, unde este audiat. Agenții continuă cercetările în acest caz.

INFORMAȚIILEINIȚIALE: Incident grav,joi dimineață, în București. Un șofer aflat în trafic a tras cu un pistol cu bile către un vatmanşi l-a rănit ușor. Bărbatul s-ar fi supărat pentru că vatmanul ar fi închis uşile tramvaiuluiîn faţa unui călător.

Agresorul este acum căutat de polițiști.Un dosar penal urmează să fie deschis în acest caz. Agenții fac cercetări acum la fața locului.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00, în Sectorul 4, pe linia 25, stația Bacovia.

Vatmanul a fost rănit uşor şi nu a necesitat transportul la spital.După ce a fost consultat de un echipaj medical ajuns la fața locului, el și-a continuat traseul.

Ultima oră
13:56 - Răzvan Bezdedeanu, președintele USR PLUS Buftea, este implicat direct în mafia gunoaielor
13:51 - Carla`s Dreams, în pericol! Au sărit la bătaie, dar paznicii au intervenit în forţă!
13:44 - Talibanii au interzis frizerilor afgani să mai radă și să tundă bărbile. ”Nimeni nu are dreptul să se plângă”
13:39 - Lidia Buble are un mare secret, ce acum s-a aflat: de ce ţine mereu, în mână, o păpuşă fără păr, la Asia Express, la Antena 1!
13:32 - Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)