Scandal cu protestatari și susținători ai lui Liviu Dragnea, în fața sediului DNA. Îmbrânceli, pumni, iaurt și ouă aruncate (FOTO)

Scandal cu protestatari și susținători ai lui Liviu Dragnea, în fața sediului DNA. Îmbrânceli, pumni, iaurt și ouă aruncate (FOTO)

Liviu Dragnea a fost audiat luni, 26 iulie, la DNA. Fostul șef al PSD a fost așteptat în fața sediului se susținători, dar și de constatari.

Printre protestatari s-au numărat Marian Ceaușescu, care a strigat „La pușcărie!” și alte persoane care au aruncat cu ouă și iaurt. De asemenea, s-a lăsat cu îmbânceli și pumni. A fost nevoie de intervenția jandarmeriei pentru a calma spiritele.

Dragnea ar fi fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunoștință sechestrul asigurător stabilit în Dosarul Tel Drum. El ar fi fost chemat pentru a preciza cu ce bunuri va acoperi prejudiciul constatat în dosar, potrivit surselor judiciare.

Foto: Inquam

Audierea la DNA a lui Liviu Dragnea s-ar fi suprapus cu programarea la RMN

Codrin Ștefănescu, omul de încredere al lui Liviu Dragnea a anunțat duminică faptul că fostul șef al PSD a fost chemat la DNA să dea explicații.

„Vreau să fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos şi rezist nu se lasă!

Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, ştiu şi ei că vor răspunde!”, a transmis Codrin Ștefănescu într-o postare pe Facebook.