Martor în dosarul Gala Bute: Elena Udrea a fost unul dintre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun ministru al Turismului

Martor în dosarul Gala Bute: Elena Udrea a fost unul dintre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun ministru al Turismului

La termenul de vineri din dosarul Gala Bute a fost audiat fostul director general din ministerul Turismului Paul Mărăşoiu. Acesta a povesit în fața instanței cum a ajuns ministerul să sponsorizeze evenimentul sportiv organizat de firma lui Rudel Obreja, informează știripesurse.ro.

Deși în momentul în care a părăsit ministerul în presă se vorbea despre un conflict între acesta și Elena Udrea, în fața completului de trei judecătpri de la Înalta Curte, Mărăşoiu a avut cuvinte de laudă la adresa Elenei Udrea. Acesta a afirmat că Udrea „a fost unul dintre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun ministru al Turismului” și că nu i-a cerut să comită ilegalităţi în sponsorizarea Galei Bute.

Fostul director general a mai precizat că ministerul nu ar fi putut organiza evenimentul, aşa că a ales calea legală a promovării brandului turistic naţional aşa cum se stabilisese deja în Hotărârea de Guvern din 5 ianuarie 2011.

La termenul de vineri Elena Udrea a cerut instanței consemnarea declarațiilor care îi sunt favorabile.

Urmăriți B1TV.ro și pe