Trafic intens către litoral și Valea Prahovei. S-au format coloane de mașini pe Autostrada Soarelui

Trafic intens către litoral și Valea Prahovei. S-au format coloane de mașini pe Autostrada Soarelui
Sursa Foto: Captura video/ B1 TV

Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române a anunțat intensificarea valorilor de trafic către litoral și Valea Prahovei. Mașinile stau în coloană.

Pe DN 1 se circulă în coloană pe raza localității Comarnic, pe sensul Ploiești către Brașov, nefiind însă semnalate probleme de fluență pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Trafic intens către litoral

Pe Autostrada A2 București – Constanța, traficul este intens pe sensul către litoral, în zona kilometrului 19, unde se circulă pe o singură bandă din cauza lucrărilor efectuate la rosturile de dilatație.

Centrul INFOTRAFIC recomandă conducătorilor auto:

– creșterea distanței de siguranță între vehicule;

– evitarea depășirilor riscante;

– planificarea cu atenție a traseului de parcurs și folosirea unor rute alternative;

– semnalizarea oricărei intenții de schimbare a benzii de circulație sau a direcției și efectuarea manevrei după o asigurare corespunzătoare.

Circulație închisă pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Capitală, în următoarele șapte nopți

Reamintim că pe autostrada A2 București – Constanța, se va închide circulația rutiera pe sensul către capitală, pentru o perioadă de 7 zile.

În intervalul orar 22:00-05:00, începând cu data de 20.05.2022, pentru realizarea îmbinărilor între grinzile marginale și grinzile centrale, circulația va fi deviată pentru mai multe categorii de vehicule.

„Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, recomandăm mărirea distanței de siguranță între autovehicule, semnalizarea înaintea schimbării benzii și respectarea limitelor de viteză instituite!”, transmite Centrul INFOTRAFIC.

Urmăriți B1TV.ro și pe