Un parașutist militar și-a pierdut viața în urma unor salturi programate

Un parașutist militar și-a pierdut viața în urma unor salturi programate
Sursa Foto: Facebook/ Școala de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale

Un maistru militar român și-a pierdut viața în timp ce se pregătea pentru un salt cu parașuta. Angajat al MapN din anul 1993, bărbatul în vârstă de 49 ani era căsătorit și și avea doi copii.

Un parașutist militar a murit în urma unor salturi programate

Pe 5 decembrie, maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale se afla pe Aeroportul Ghimbav pentru executarea unor salturi de parașutare, când și-a pierdut brusc cunoștința, notează stireadeiasi.ro.

După acordarea primului ajutor la fața locului, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, unde după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență, a decedat.

„Parașutist – o viață în slujba patriei! Drum lin, în sus spre Cer, Florin! O veste tristă pentru familia Forțelor pentru Operații Speciale din Armata României!

Maistrul militar Ștreangă Florin, încadrat la Divizionul 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale, a plecat dintre noi.

Regrete fără margini pentru pierderea camaradului nostru! Suntem cu tot sufletul alături de familia grea încercată și de cei care l-au cunoscut și prețuit!”, se arată într-un mesaj postat de Școala de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale.

Urmăriți B1TV.ro și pe