Alin Oprea, lăsat fără bani și fără casă de soția sa: Nu mai am acces la niciun ban din toți pe care eu i-am muncit și i-am făcut în această viață (VIDEO)

Alin Oprea, lăsat fără bani și fără casă de soția sa: Nu mai am acces la niciun ban din toți pe care eu i-am muncit și i-am făcut în această viață (VIDEO)
Sursa Foto: Captura ecran XNight Show

Alin Oprea iși acuză fosta soție și copiii că l-a lăsat pe drumuri și fără nici un ban în buzunar, după o viață întreagă de muncă. Artistul a povestit luni seară, în emisiune XNight Show că fosta nevastă, Larisa i-a blocat accesul la toate conturile în care își țineau toți banii pe care i-au agonisit.

Fosta soția i-a blocat accesul la conturile în care își țineau banii

„Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul la toate conturile de bani ale familiei, atât din România cât și din Londra. Pracatic, eu nu mai am acces la niciun ban din toți baniipe care eu i-am muncit și i-am făcut în această viață și carieră. A pus ea stăpânire pe toți banii, din care ea practic ea nu a muncit o zi măcar pentru un leu din acei bani”, a povestit cântărețul.

Din 5 imobile pe care le-a deținut, Alin Oprea a fost lăsat pe drumuri

Mai mult, el spune că a fost proprietarul a 5 imobile în România, pe care le-a dat copiilor moștenire. Ulterior, 4 dintre acestea au fost vândute pentru achiziționare proprietății de la Londra unde locuiește fosta sa soție și cei doi copii ai lui acum. Alin Oprea a rămas să locuiască în proprietatea care i-a mai rămas, dar și la aceasta i-a fost restricționat accesul, totul cu acordul propriilor lui copii.

„Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în BucureștiAm hotărât la un moment dat să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți și banii pe care îi mai aveam, în ideea în care, orice ni s-ar îmtâmpla, știm că le rămân lor o moștenire importantă aș putea spune. Patru dintre proprietăți au fost vândute pentru a se plăti apartamentul de la Londra și a amiaa rămas o proprietate în care locuiam eu cu soacră-mea. După aflarea aventurii mele, rușionase, fantastice, ea practic mi-a închis ușa în spate când am plecta la un eveniment pe litoral și când m-am întors acasă, broasca era schimbată, cheiele mele nu se mai potriveau, practic am fost dat afară și n-am mai fost lăsat să intru în locuința de la București, cu acordul copiilor din păcate”, a mai spus artistul.

Artistul de la Talisman a fost lăsat pe drumuri de copii

După ce le faci donație copiilor 5 proprietăți, rămâi în una să locuiești, vine ei și te dau afară. 5 proprietăți, n-am păstrat nici una pe numele meu. Aveam cea mai mare încredere în copiii mei și soția mea. În cine să ai mai multă încredere?! După o viață întreagă de muncă, nu vreau să mă bat cu pumni în piept că eu am adus toți banii, dar așa este. Eu am fost singurul în familia asta care a muncit”, a mai povestit Alin Oprea.

Tags:
Ultima oră
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat