Apariție de senzație în Las Fierbinți. O vedetă de la Antena 1 a venit să agite spiritele în viața personajelor de la Pro TV

Foto: Las Fierbinti/Facebook.

Fierbințenii au avut parte de o apariție de senzație în ultimul sezon. O vedetă de la Antena 1 s-a alăturat locuitorilor din Fierbinți și mai ales lui Dorel, care a fost Bossul Boșilor. Blondina, cunoscută din emisiunea lui Dan Capatos, a încins spiritele între Gianina și Dorel.

O cunoscută prezentatoare de la Antena 1 s-a alăturat, pentru un episod, echipei din Fierbinți și a agitat apele în serialul fenomen. În ultimul sezon difuzat de Pro TV, în 2021, blondina a avut o apariție de senzație și a reușit chiar să creeze motiv de ceartă cu Gianina, care a fost extrem de revoltată de gesturile lui Dorel. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Apariție de senzație în Las Fierbinți, a unei vedete de la Antena 1

Anisia Gafton, fosta asistentă a lui Dan Capatos și colega de canapea a lui Cătălin Bordea a avut un moment senzațional în serialul de la Pro TV. Anisia a interpretat o blondină extrem de sexy, venită în Fierbinți, care nu a făcut altceva decât să agite spiritele din localitate și mai ales să o enerveze la culme pe Gianina, care era sigură că Dorel își va petrece ziua cu ea.

Alături de Azaleea Necula, fost concurentă de la iUmor, Anisia a interpretat rolul unei tinere gata de distracție, pe banii lui Dorel.  Cele două l-au însoțit pe Dorel cât el a fost Bossul Boșilor ca să le demonstreze fierbințenilor că este „șmecher și important” Dorel ajunge Bossul Boșilor după ce fratele lui dispare, iar astfel reușește să aibă și o legătură cu cele două domnișoare.

După ce fratele lui Dorel este găsit, tânărul interpretat de Mihai Dragomir spune că „ a ajuns prostul proștilor”. Evident, fetele îl părăsesc rapid și fug cu primarul din Fierbinți, iar Dorel rămâne alături de Giani și Bobiță, de Aspirina și Gianina la cârciuma din sat.

Când începe noul sezon din Las Fierbinți

„Las Fierbinți”, serialul-fenomen de la Pro Tv se întoarce cu episoade noi. Cel mai recent sezon va fi difuzat începând de miercuri, 9 februarie. Noul sezon vine cu mai multe situații haioase, întâmplări și lecții de viață.

Fierbințenii revin pe micile ecrane. Telespectatorii vor putea să urmărească aventurile personajelor îndrăgite în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.30.

Urmăriți B1TV.ro și pe