Lecție de viață marca Las Fierbinți! Celentano și Firicel ajung să se certe pe bani, din cauza lui Brânzoi (VIDEO)

Foto: Facebook / Las fierbinți

Serialul Las Fierbinți a mai adus în atenția publicului o problemă reală a societății. Firicel și Celentano ajung să se certe pe bani, din cauza lui Brânzoi. Acesta dorește să își monteze o centrală și vrea un muncitor care să îi facă lucrarea la un preț cât mai mic, iar cei doi vecini de „nădejde” par una dintre cele mai accesibile variante.

Producția de la Pro TV a venit cu o nouă lecție de viață, din care vor avea de învățat atât Firicel și Celentano, cât și Brânzoi. Mai multe imagini din Las Fierbinți, descoperiți în galeria foto de AICI!

Încercând să își găsească un muncitor care să îi monteze centrala mai ieftin Brânzoi se va alege cu o surpriză din partea lui Celentano, iar implicat în toată ecuația va fi și Firicel, care încearcă să facă și el un bani în plus.

Celentano și Firicel, conflict pe bani în Las Fierbinți

Brânzoi decide să își monteze centrală pe gaz, iar primul instalator care îi vine în minte și pe care îl cheamă să îi realizeze lucrarea este Celentano. După ce pierde câteva ore la masă, personajul interpretat de Adrian Văncică este tras la răspundere că nu muncește. Brânzoi îi reproșează că nu a făcut nimic și că au trecut șase ore, iar până seara își dorește să aibă centrala montată.

Când află că i-a promis lui Celentano 600 milioane ca să îi monteze centrala, Firicel se oferă să facă lucrarea lui Brânzoi pe 300 de lei, încercând să facă un ban în plus.

În cele din urmă, cei doi vecini sfârșesc prin a se certa pe bani, iar cel care ajunge să monteze centrala, până la urmă, este Celentano.

Brânzoi alege să facă lucrarea cu Celentano, după ce inginerul de la Slobozia, venit să monteze aparatul în perete a fost sabotat de personajul lui Văncică, tocmai ca banii de pe lucrare să îi revină lui.

Brânzoi primește o lecție de la Celentano, în producția de la Pro TV

La final, când merge să își vadă centrala montată, personajul lui Ion Ionuț Ciocia are parte de o mare surpriză. Celentano nu doar că i-a montat centrala, dar i-a realizat și „o operă de artă”.

Practic, personajul lui Adrian Văncică a montat țevile pentru centrală prin toată bucătăria, de sus până jos, în loc să le așeze pe lângă perete și a realizat un labirint pentru Brânzoi și familia lui.

Celentano îi spune Brânzoi că i-a pregătit, pe lângă încălzirea la centrală și un uscător de rufe, prin țevile pe care le-a întins anapoda prin toată bucătăria. Într-un fina, deși s-a ales cu uscător de rufe și centrala montată, Brânzoi nu a mai putut să ajungă la aragaz, din cauza conductelor.

Ultima oră
09:41 - Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)
09:33 - Israel ar putea renunța la certificatul verde. Anunțul a fost făcut în ziua în care țara a înregistrat un nou record negativ de infectări
09:15 - Calendarul zilelor libere pentru 2022. Prima minivacanță din acest an are loc la finalul săptămânii  
09:13 - Tanczos Barna susține că primarii vor taxarea suplimentară a mașinilor second hand: „Există la nivelul autorităților locale o presiune uriașă la înmatriculări”
09:10 - Eliminare neașteptată la Survivor România 2022. Concurenta a părăsit competiția în lacrimi: „Traseele sunt grele, la fel și condițiile din junglă” (GALERIE FOTO)
09:01 - Varianta Omicron ar putea marca sfârșitul pandemiei de COVID-19 și trecerea la o fază endemică, spune Anthony Fauci, principalul epidemiolog al Casei Albe
08:44 - Cel mai în vârstă bărbat din lume a murit, cu puțin timp înainte să împlinească 113 ani. Cine îi va lua locul lui Saturnino de la Fuente Garcia
08:43 - O femeie de 70 de ani a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni, în Azuga, de o mașină care intrase pe contrasens
08:38 - Cehia: O cântăreaţă a murit de COVID după ce s-a îmbolnăvit voluntar ca să nu se vaccineze. Fiul ei acuză mișcarea antivaccinistă
08:30 - Rusia ar putea invada Ucraina „în orice moment”, avertizează SUA / Antony Blinken pleacă într-un nou tur de forță pentru dezamorsarea situației