Serialul „Las Fierbinți” se întoarce pe micile ecrane! Când va fi difuzat primul episod din noul sezon

Serialul-fenomen se întoarce pe micile ecrane. Foto: Las Fierbinti/Facebook.

„Las Fierbinți”, serialul-fenomen de la Pro Tv se întoarce cu episoade noi. Cel mai recent sezon va fi difuzat începând de miercuri, 9 februarie. Noul sezon vine cu mai multe situații haioase, întâmplări și lecții de viață.

Ce se întâmplă nou în viața fierbințenilor

Fierbințenii revin pe micile ecrane. Telespectatorii vor putea să urmărească aventurile personajelor îndrăgite în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.30. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Raluka, intimidată de Carla’s Dreams. De ce s-au certat ex-jurații de la SuperStar: „Eu nu pot să mă abțin”

Serialul Las Fierbinți a mai adus în atenția publicului o problemă reală a societății. Firicel și Celentano ajung să se certe pe bani, din cauza lui Brânzoi. Acesta dorește să își monteze o centrală și vrea un muncitor care să îi facă lucrarea la un preț cât mai mic, iar cei doi vecini de „nădejde” par una dintre cele mai accesibile variante.

Lecții de viață de la Firicel și Celentano

Producția de la Pro TV a venit cu o nouă lecție de viață, din care vor avea de învățat atât Firicel și Celentano, cât și Brânzoi. Încercând să își găsească un muncitor care să îi monteze centrala mai ieftin Brânzoi se va alege cu o surpriză din partea lui Celentano, iar implicat în toată ecuația va fi și Firicel, care încearcă să facă și el un bani în plus.

Brânzoi decide să își monteze centrală pe gaz, iar primul instalator care îi vine în minte și pe care îl cheamă să îi realizeze lucrarea este Celentano. După ce pierde câteva ore la masă, personajul interpretat de Adrian Văncică este tras la răspundere că nu muncește. Brânzoi îi reproșează că nu a făcut nimic și că au trecut șase ore, iar până seara își dorește să aibă centrala montată.

Când află că i-a promis lui Celentano 600 milioane ca să îi monteze centrala, Firicel se oferă să facă lucrarea lui Brânzoi pe 300 de lei, încercând să facă un ban în plus.

Urmăriți B1TV.ro și pe