Cele mai vizionate seriale de pe Netflix, în ultima săptămână din ianuarie (video)

Cele mai vizionate seriale de pe Netflix, în ultima săptămână din ianuarie (video)
Foto: Manifest/Facebook.

Atunci când vorbim despre seriale, ne referim inconștient la Netflix. Platforma de streaming ne livrează cele mai noi producții și nu ne lasă până când nu terminăm de privit măcar câteva episoade din producții celebre. „Ozark”, „Stay close” și „Archive 81” se numără printre cele mai vizualizate pelicule în ultima săptămână din ianuarie.

Citiți și Top zece cele mai bune filme biografice din ultimii zece ani (VIDEO)

Ozark: sezonul 4, partea I (77.010.000 de ore de vizionare)

Un finanțist își mută familia în munții Ozark din Missouri, unde trebuie să spele 500 de milioane de dolari în cinci ani pentru a îmbuna un traficant de droguri.

Archive 81 (70.980.000 de ore de vizionare)

Un arhivist angajat să restaureze o colecție de benzi reconstruiește munca unei producătoare de film și investigația acesteia privind un cult periculos.

Too Hot To Handle: sezonul 3 (41.100.000 de ore de vizionare)

Pe o coastă paradisiacă, niște tineri superbi se întâlnesc și se cunosc. Problema e că trebuie să se abțină de la sex dacă vor să câștige un premiu ispititor.

Stay Close (26.980.000 de ore de vizionare)

Captivant, plin de suspans și presărat cu dezvăluiri de secrete despre crime din trecut, Aproape de mine pune sub semnul întrebării posibilitatea de a cunoaște, cu adevărat, pe cineva.

Patru oameni ascund secrete întunecate până și față de cei care le sunt cei mai apropiați. Megan (Jumbo) lucrează și este mama a trei copii, Ray (Armitage) este un fotograf documentarist odată promițător, Broome (Nesbitt) este un detectiv care nu reușește să treacă peste un vechi caz legat de dispariția unei persoane, iar Lorraine (Parish) este o veche prietenă a lui Megan.

Oare ce vor face acum, când trecutul începe să-i bântuie, amenințând să distrugă atât viețile lor, cât și viețile celor din jur?

Cobra Kai: sezonul 4 (23.840.000 de ore de vizionare)

La zeci de ani după turneul de karate care le-a schimbat viețile, rivalitatea dintre Johnny și Daniel se reaprinde în această continuare a filmelor „Karate Kid”.

The Witcher: Sezonul 2 (22.640.000 de ore de vizionare)

Bazat pe best-sellerul fantasy cu același nume, The Witcher este o poveste despre destin și familie. Geralt din Rivia, un vânător de monștri singuratic, se luptă pentru a-și găsi locul într-o lume în care oamenii se dovedesc uneori a fi mai răi decât fiarele.

Acesta întâlnește o vrăjitoare puternică și o tânără prințesă cu un secret periculos și, împreună cu cele două, trebuie să învețe să treacă prin lumea schimbătoare a Continentului.

Manifest: sezonul 1 (20.760.000 de ore de vizionare)

“Destinația” spune povestea pasagerilor unui avion comercial care “se evaporă” misterios în timpul unui zbor transatlantic și reapare, la fel de inexplicabil, cinci ani mai târziu. În vreme ce, pentru pasageri, între decolare și aterizare au trecut cinci ore, pentru cei dragi viața s-a schimbat – aparent – ireversibil. Cei de acasă au avut la dispoziție cinci ani ca să treacă peste pierdere și să-și reconfigureze viețile.

În lumina reflectoarelor se află destinele pasagerilor din familia Stone – Michaela, o polițistă pe cale să se căsătorească, Ben, fratele ei, care se luptă cu propria neputință și fiul lui, Cal, bolnav terminal, cu doar zece luni rămase de trăit. Cinci ani mai târziu, logodnicul Michaelei e căsătorit cu o altă femeie, soția lui Ben încearcă să se acomodeze cu revenirea familiei sale, iar sora geamănă a lui Cal, deși cu cinci ani mai mare, continuă să împărtășească o legătură specială cu fratele său.

“Destinația” urmărește drama împărtășită a celor care s-au întâlnit – și rătăcit – în fatidicul zbor și rupturile din relațiile pe care pasagerii le-au părăsit fără voia și știința lor; între timp, guvernul american caută explicații pentru straniul incident aviatic.

Cheer: sezonul 2 (20.700.000 de ore de vizionare)

Acest serial documentar palpitant urmărește strădaniile echipei de majorete sportive de la Colegiul Navarro pentru a câștiga un titlu național foarte disputat.

Emily In Paris: sezonul 2 (18.240.000 de ore de vizionare)

După ce primește jobul mult visat în Paris, Emily Cooper, o directoare de marketing din Chicago, trebuie să găsească un echilibru între muncă, prieteni și dragoste.

Urmăriți B1TV.ro și pe