Cristina Bâtlan, dezvăluiri neașteptate! Ce a putut să spună femeia de afaceri despre Oana Roman și Andreea Marin

Cristina Bâtlan, dezvăluiri neașteptate! Ce a putut să spună femeia de afaceri despre Oana Roman și Andreea Marin
Cristina Bâtlan, dezvăluiri neașteptate! Ce a putut să spună femeia de afaceri despre Oana Roman și Andreea Marin. Sursa Foto: Instagram/@cristinabatlan

Cristina Bâtlan este una dintre femeile de succes din România. Afacerea ei, „Musette” merge ca pe roate și se situează în topul celor mai profitabile business-uri de la noi din țară.

Fondatoarea companiei „Musette”, dar și investitor în cadrul emisiunii „Imperiul leilor”, a făcut declarații incendiare în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Ce dezvăluiri neașteptate a făcut Cristina Bâtlan

Femeia de afaceri a dezvăluit cine este vedeta cea mai zgârcită de la „Imperiul Leilor”, precum și designerul căruia i-a împrumutat o sumă mare de bani.

În emisiunea „La Măruță”, la rubrica sosurilor picante, Cristina Bâtlan a povestit că Sebastian Dobrincu ar fi cel mai zgârcit dintre colegii săi. Cu toate acestea, vedeta a ținut să menționeze că Andreea Marin, Oana Roman și Catrinel Menghia i-ar fi cerut în mod direct sau sugerat că ar dori să primească pantofi gratis din colecțiile sale, potrivit playtech.ro.

Când vine vorba de viața ei personală, Cristina Bâtlan a mărturisit numele unui bărbat celebru din lumea afacerilor care a curtat-o în trecut. Cel care i-a făcut avansuri femeii de afaceri a fost Viorel Catarama, informații de care presa nu a aflat până acum.

La rubrica lui Cătălin Măruță, fondatoarea companiei „Musette” a declarat că l-ar alege pe Adi Nartea, protagonistul din serialul Vlad, alături de care să fie nevoită să plece pe o insulă pustie.

Chiar mă întreba sotul meu daca nu l-am înșelat vreodată pe timpul căsniciei și i-am spus că nu. Am stabilit niște reguli de la inceputul relației. Dacă vreunul pleacă de acasă și doarme în altă parte, ne despărțim. Ne certam, făceam orice, dar nu plecam niciodată de acasă. Am fost mai bine de 20 de ani căsătoriți”, a spus Cristina Bâtlan la PRO TV.

Una dintre cele mai așteptate întrebări la care Cristina Bâtlan a fost nevoită să răspundă a fost dacă a împrumutat vreodată o persoană celebră din România cu o sumă mare de bani.

Cătălin Botezatu, 5000 de euro. De fapt i-am dat țesăturile, nu banii. Au mai fost și altii, dar am ales să dau numele unui singur client”, a completat vedeta PRO TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe