Cristina Bâtlan, femeia de succes care conduce un imperiu al pantofilor, a dezvăluit la ce vârstă și-a câștigat primii bani

Cristina Bâtlan, femeia de succes care conduce un imperiu al pantofilor, a dezvăluit la ce vârstă și-a câștigat primii bani
Cristina Bâtlan, femeia de succes care conduce un imperiu al pantofilor, a dezvăluit la ce vârstă și-a câștigat primii bani. Sursa Foto: Instagram/@cristinabatlan

Cristina Bâtlan este în prezent o figură puternică și impunătoare, dar și o adevărată „leoaică”. Fondatoarea companiei „Musette”, dar și investitor în cadrul emisiunii „Imperiul leilor” a povestit cum și-a câștigat primii bani.

Aceasta a intrat în lumea afacerilor de la 19 ani, când a realizat că nu vrea să practice meseria de avocat, renunțând astfel la cursurile Facultății de Drept.

Cum și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani?

Cristina Bâtlan a renunțat la facultate pentru a-și deschide propria companie, unde și-a urmat visul și a creat unul dintre cele mai mari brand-uri de pantofi din România.

Afacerista a creat cel mai mare bran de încălțăminte românesc, pornind la drum alături de fostul ei soț, Roberto Bâtlan. Cei doi au fondat brandul  „Musette”, iar afacerea aceasta a făcut-o milionară în euro.

De asemenea, jurata de la „Imperiul Leilor” a crezut în visul ei și a făcut multe sacrificii pentru a ajunge acolo unde și-a dorit. Cristina a renunțat la multe lucruri pentru a-și îndeplini visul și a povestit din ce a făcut primii bani și la ce vârstă. Aceasta a vândut cărți, apoi și-a deschis un cont la o bancă, unde și-a depus profitul obținut.

Primii bani i-am câștigat la vârsta de 17 ani, din vânzarea de cărți. Cu banii câștigați am deschis un cont la Banca Agricolă pentru o idee pe care o aveam pentru o companie de branding”, a declarat Cristina Bâtlan, potrivit bzi.ro.

Fondatoarea Musette a fost inclusă de mai multe ori în Topul Forbes al celor mai influente femei din România. Brandul Musette a ajuns, în 2020, la 3 fabrici, zeci de magazine în România şi străinătate, 600 de angajaţi, dar şi o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro, potrivit playtech.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe