Cum arată sexy-spioana din Rusia, instruită de Administrația Putin: „Ne-au învățat la academie că trebuie să fii cel mai bun la sex” (FOTO)

Cum arată sexy-spioana din Rusia, instruită de Administrația Putin: „Ne-au învățat la academie că trebuie să fii cel mai bun la sex (FOTO)
Aliia Roza

O rusoaică stabilită în SUA se mândrește că până când a rupt legăturile cu țara de origine, a lucrat în serviciile de spionaj ale Administrației Vladimir Putin. Ea a primit un instructaj minuțios. Sefii i-au vorbit inclusiv despre importanța sexului de calitate.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Roza 🌹 (@aliiaroza)

Aliia Roza, învățată la Academia lui Vladimir Putin să se bată și să seducă

Aliia Roza, ispita din Rusia în vârstă de 37 de ani a povestit în The Sun cu lux de amănunte cum a decurs instructajul.

„Ne-au arătat cum să seducem, să manipulăm, să convingem oamenii, cum să tragem cu diferite tipuri de arme, cum să facem arte marțiale, practic să fim un soldat perfect pe teren.

Aș putea învăța orice femeie cum să facă un bărbat să se îndrăgostească de ea și să o ceară în căsătorie. Intrigă. Secret. Mister. Dar trebuie să fii și cel mai bun la sex. Ne-au învățat asta la academie. Nu doar ne-au spus, ci ne-au arătat. Modul de seducție este o strategie planificată și necesită timp și necesită acțiuni pas cu pas”, a povestit rusoaica în presa britanică.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Roza 🌹 (@aliiaroza)

Ce misiuni a avut rusoaica Aliia Roza

Frumoasa spioană a început instructajul de la vârsta de 18 ani. Ea a fost crescută în familie cu un puternic sentiment naționalist.

„Bunicul meu este un erou național al celui de-al Doilea Război Mondial și chiar și numele său este scris pe monumentul din Stalingrad. Deci este o chestiune importantă pentru familia noastră. Este o mare moștenire.

Am studiat acolo și apoi am avut câteva misiuni menite să protejeze oamenii și țara de drogurile venite din Afganistan”, a mai punctat Roza.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Roza 🌹 (@aliiaroza)

În prezent, Roza este PR, antreprenor, actriță și „expert în manipulare”.

Urmăriți B1TV.ro și pe