Daniela Crudu, înainte și după operațiile estetice. Diferențele sunt uriașe (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu este una dintre vedetele de la noi care a făcut o pasiune din a apela la medicul estetician. Cum ea însăși mărturisea la un moment dat, îi place să încerce tot ce apare nou. Asistenta TV a devenit cunoscută acum mai mult de un deceniu, iar la vremea respectivă aratăta exact cum o „sculptase” mama natură. Frumoasa brunetă a început cu bustul. Această schimbare nu a fost văzută neapărat cu ochi răi, însă după aceea, vedeta a continuat cu mai multe intervenții la nivelul feței, intervenții care au schimbat-o complet, motiv pentru care și-a atras nenumărate critici din partea celor care ar fi vrut ca Daniela Crudu să rămână neschimbată.

Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice

Daniela Crudu a apărut pentru prima dată la televizor acum vreo 11 ani. Aceasta a ajuns cunoscută publicului românesc prin intermediul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” unde timp de 3 ani a avut rolul de „vecină”. Nenumăratele ei apariții sexy au ajutat-o să fie în atenția tabloidelor, ocupând prima pagină a acestora.

Vedeta împlinește pe 14 iunie 31 de ani și încearcă să fenteze trecerea anilor prin tot felul de intervenții chirurgicale. De exemplu, aceasta recurce la tratamente care să-i amelioreze cearcănele şi pungile de sub ochi, însă Daniela Crudu a mai avut parte și de o rinoplastie, o operaţie estetică în zona bărbiei, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor. Nici buzele nu au scăpat neatinse de mâinile medicului estetician. Acestea s-au tot mărit de-a lungul timpului. Pe lângă toate acestea, bruneta a apelat și la fațete dentare pentru a completa setul de scgimbări aduse chipului.

Daniela Crudu este de părere că mereu este loc de mai bine

În altă ordine de idei, anul trecut Daniela Crudu a vorbit despre faptul că a suferit o intervenție și la nivelul taliei. Vedeta își dorea o formă de clepsidră, așa că nimic nu a putut-o opri să își ducă la îndeplinire planul, așa că și-a făcut o liposculptură pentru a-și subția talia.

„Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele”, declara Daniela la Antena Stars, în urmă cu doi ani.

Acum, Daniela Crudu pare că nu se mai sfiește să recunoască numeroasele intervenții pe care și le-a făcut. Acesta a declarat anul trecut în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos că mereu este loc de mai bine și că primește constant mesaje de la fete interesate de intervențiile ei estetice.

În adolescență, Daniela Crudu a fost animatoare în mai multe cluburi din țară, dar și din străinătate, reușind să devină una dintre cele mai bine plătite animatoare din capitală. În 2012, aceasta a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret din București.

Ultima oră
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)