Daniela Crudu, înainte și după operațiile estetice. Diferențele sunt uriașe (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu este una dintre vedetele de la noi care a făcut o pasiune din a apela la medicul estetician. Cum ea însăși mărturisea la un moment dat, îi place să încerce tot ce apare nou. Asistenta TV a devenit cunoscută acum mai mult de un deceniu, iar la vremea respectivă aratăta exact cum o „sculptase” mama natură. Frumoasa brunetă a început cu bustul. Această schimbare nu a fost văzută neapărat cu ochi răi, însă după aceea, vedeta a continuat cu mai multe intervenții la nivelul feței, intervenții care au schimbat-o complet, motiv pentru care și-a atras nenumărate critici din partea celor care ar fi vrut ca Daniela Crudu să rămână neschimbată.

Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice

Daniela Crudu a apărut pentru prima dată la televizor acum vreo 11 ani. Aceasta a ajuns cunoscută publicului românesc prin intermediul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” unde timp de 3 ani a avut rolul de „vecină”. Nenumăratele ei apariții sexy au ajutat-o să fie în atenția tabloidelor, ocupând prima pagină a acestora.

Vedeta împlinește pe 14 iunie 31 de ani și încearcă să fenteze trecerea anilor prin tot felul de intervenții chirurgicale. De exemplu, aceasta recurce la tratamente care să-i amelioreze cearcănele şi pungile de sub ochi, însă Daniela Crudu a mai avut parte și de o rinoplastie, o operaţie estetică în zona bărbiei, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor. Nici buzele nu au scăpat neatinse de mâinile medicului estetician. Acestea s-au tot mărit de-a lungul timpului. Pe lângă toate acestea, bruneta a apelat și la fațete dentare pentru a completa setul de scgimbări aduse chipului.

Daniela Crudu este de părere că mereu este loc de mai bine

În altă ordine de idei, anul trecut Daniela Crudu a vorbit despre faptul că a suferit o intervenție și la nivelul taliei. Vedeta își dorea o formă de clepsidră, așa că nimic nu a putut-o opri să își ducă la îndeplinire planul, așa că și-a făcut o liposculptură pentru a-și subția talia.

„Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele”, declara Daniela la Antena Stars, în urmă cu doi ani.

Acum, Daniela Crudu pare că nu se mai sfiește să recunoască numeroasele intervenții pe care și le-a făcut. Acesta a declarat anul trecut în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos că mereu este loc de mai bine și că primește constant mesaje de la fete interesate de intervențiile ei estetice.

În adolescență, Daniela Crudu a fost animatoare în mai multe cluburi din țară, dar și din străinătate, reușind să devină una dintre cele mai bine plătite animatoare din capitală. În 2012, aceasta a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret din București.

Ultima oră
23:29 - Pisica de la Masked Singer România a fost demascată. Cine se ascundea sub masca felinei și cum au reacționat jurații
23:25 - Ludovic Orban: PSD-iștii nu au venit cu propunere de premier la niciuna dintre consultări, deși clamează că au câștigat alegerile. Nu vor să-și asume răspunderea, vor ca alții să scoată castanele din foc (VIDEO)
23:15 - China a testat două arme hipersonice. SUA se arată îngrijorată: „Este o veste nedorită”
23:11 - Sorin Grindeanu anunță că nu își dorește funcția de președinte al Camerei Deputaților
23:10 - Alexandru Rafila: „Nicolae Ciucă nu poate fi un prim-ministru mai slab decât Florin Cîțu” / „PSD poate să vină cu un candidat în momentul în care se bazează pe o majoritate”
22:50 - Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății: Finalul pandemiei nu se întrevede, putem ajunge la peste 20.000 de cazuri zilnic
22:46 - Ludovic Orban: Klaus Iohannis e creatorul crizei / Creștea exponențial numărul de cazuri COVID, dar n-a existat în spațiul public să comunice pe tema asta (VIDEO)
22:43 - Surse: Rata de vaccinare ar putea deveni criteriu pentru întocmirea hărții țărilor UE care prezintă risc epidemiologic. Măsura ar face dificilă călătoria în afara granițelor pentru mulți români
22:43 - NATO este de acord cu un nou plan pentru a descuraja atacurile rusești
22:38 - Ludovic Orban: „În campania electorală și în cei patru ani cât am condus partidul ne-am luptat pe viață și pe moarte cu PSD” / „Cine se bazează pe votul PSD, nu are votul meu”