Declarație șoc a lui Selly: Părinții mei sunt veri primari, am o singură bunică

Declarație șoc a lui Selly: Părinții mei sunt veri primari, am o singură bunică
Foto: Instagram

Selly nu vorbește prea des despre familia lui, însă și când o face, reușește să șocheze. Încă nu este sigur dacă părinții săi chiar ar fi verișori primari sau, dacă, pentru că în ultima vreme Selly a fost mai puțin mediatizat, acesta a vrut să iasă în evidență cu o poveste inventată despre familia sa.

De obicei, Selly este destul de secretos când vine vorba despre familie

Andrei Șelaru, Selly este extrem de activ pe social media. Nu este de mirare, având în vedere că de acolo îi vin toți banii.

Însă cei care îl urmăresc de ani de zile pe vlogger, abia dacă știu câteva detalii despre viața lui din Craiova, aici incluzându-se și familia.

@edybarbatu Părinți lui Selly sunt veri primari #viral #pentrutine #4you #foryou #foryouromania🇹🇩 #cancan #showbizromania #selly #sellyshow #andreiselaru #edybarbatu #viralromania ♬ sunet original – Edy

Doar prin podcasturi a mai vorbit despre viața sa personală, dar în rest, fondatorul 5GANG este foarte secretos.

Asta până acum, când a aruncat bomba: „Ai mei au o chestie foarte interesantă, că ei sunt veri primari. Așa a fost la noi la Craiova. Eu am o singură bunică.”

Selly a declarat, fără nicio reținere că între părinții lui există un grad de rudenie mult mai profund decât cel de soț și soție. Acesta a spus că părinții lui sunt verișori primari și că se iubesc din copilărie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră