Karmen Simionescu a avut o vacanță de „coșmar”. Ce a pățit fiica lui Adrian Minune când a hotărât să meargă în concediu cu un alt cuplu

Karmen Simionescu a avut o vacanță de „coșmar”. Ce a pățit fiica lui Adrian Minune când a hotărât să meargă în concediu cu un alt cuplu
Sursa Foto: Instagram/@karmen

În cadrul unui interviu recent, Karmen Simionescu a povestit o experiență neplăcută din vacanță. Fiica lui Adrian Minune a plănuit un sejur de vis pentru ea și soțul ei, însă planurile i-au fost date peste cap din cauza unui alt cuplu.

Aceasta a fost cea de-a doua vacanță pentru cei doi îndrăgostiți, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Cântăreața și soțul ei și-au dorit să mai fie însoțiți de un alt cuplu, sperând ca acest lucru să prevină monotonia în timpul excursiei.

Ce a pățit Karmen Simionescu în vacanță

Vedeta a povestit că ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanță de vis s-a dovedit a fi un coșmar, căci cei doi parteneri care i-au însoțit s-au certat și și-au adresat injurii pe tot parcursul călătoriei. Deși a încercat să fie detașată, Karmen a spus că a preluat energia negativă.

„A doua vacanță cu soțul meu a fost un coșmar, dar nu din pricina noastră, ci din pricina unui cuplu cu care am mers, care se certau, și se îmbătau și se înjurau. Totul lângă noi. Vă dați seama ce energie … oricât ai vrea tu să fii de detașat …”, a dezvăluit Karmen Simionescu, potrivit cancan.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de 🎙KARMEN (@karmen)

Fiica lui Adrian Minune a răspuns speculațiilor despre o posibilă sarcină

În urmă cu puțin timp, Karmen Simionescu a făcut ravagii în mediul online. Tânăra postase o poză în care și-a etalat burtica de gravidă. Fanii s-au bucurat și au început să o felicite, însă nu au avut un motiv întemeiat.

Femeia a infirmat zvonurile și a negat faptul că este însărcinată. Se pare că burtica fiicei lui Adi Minune are alte „origini”.

„Este o alarmă false. Mâncasem sarmale”, a precizat Karmen Simionescu pentru a elimina speculațiile despre o eventuală sarcină.

Urmăriți B1TV.ro și pe