Mihai Bobonete a rupt tăcerea. A spus totul despre plecarea lui Florin Călinescu de la Pro TV

Mihai Bobonete a rupt tăcerea. A spus totul despre plecarea lui Florin Călinescu de la Pro TV
Foto: Facebook / Florin Călinescu / Mihai Bobonete

Florin Călinescu a încheiat colaborarea cu PRO TV și nu va mai fi unul dintre jurații emisiunii Românii au talent. În locul lui s-a zvonit că ar urma să vină actorul din Las Fierbinți, Mihai Bobonete. Comediantul a decis însă să rupă tacerea și a spus totul despre posibila înlocuire.

Mihai Bobonete susține că nu a existat o înțelegere cu cei de la PRO TV, pentru înlocuirea lui Florin Călinescu, iar momentan se află în concediu, alături de familie.

Mihai Bobonete, totul despre înlocuirea lui Florin Călinescu

Odată cu plecarea lui Florin Călinescu, show-ul Românii au talent a rămas cu un loc liber la masa juraților. Printre numele vehiculate pentru înlocuirea lui Florin Călinescu ar fi existat, potrivit Playtech.ro, și comediantul Mihai Bobonete.

Actorul însă neagă o posibilă colaborarea cu Pro TV pentru Românii au talent și spune că pentru moment nu a exista o înțelegere în acest sens.

Nu am primit această informație, habar am… Nu m-a sunat nimeni de la Pro TV. Chiar nu știu despre ce e vorba.

Eu sunt în concediu la mare, cu familia. Mai am câteva zile de vacanță. Apoi de luni încep filmările, apoi urmează sezonul din Las Fierbinți”, a precizat actorul, în exclusivitate pentru sursa citată mai sus.

Florin Călinescu a plecat de la Pro TV

Florin Călinescu a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, plecarea de la PRO TV, iar odată cu aceasta s-a încheiat și colaborarea pentru Românii au talent.

Actorul a transmis că renunță la colaborarea cu actuala conducere a postului. El a precizat că face anunțul cu o „oarecare părere de rău”.

Florin Călinescu susține că postul s-a schimbat de-a lungul timpului și nu mai reprezintă ceea ce „domnul Sârbu a realizat”.

Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta.

Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani.

Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu, la Aleph News.