Florin Călinescu rupe tăcerea și spune de ce a demisionat de la PRO TV

Florin Călinescu rupe tăcerea și spune de ce a demisionat de la PRO TV
Foto: Florin Călinescu / Facebook

Florin Călinescu a dezvăluit motivul pentru care a demisionat de la PRO TV. Juratul de la „Românii au talent” a spus ce l-a determinat să renunțe la colaborare, iar motivul nu are legătură cu banii pe care îi primea.

Juratul de la „Românii au talent” a anunțat despărțirea de PRO TV pe contul său de Facebook, în urmă cu doar câteva zile. Au apărut nenumărate speculații cu privire la acest subiect, iar vedeta a decis să lămurească lucrurile.

Recent, a dezvăluit și motivul real al plecării, iar banii nu au fost factorul care a condus la luarea acestei decizii.

Florin Călinescu, adevărul despre plecarea din PRO TV

Când a anunțat plecarea de la PRO TV, Florin Călinescu le-a mărturisit fanilor că va reveni cu mai multe detalii, iar acest lucru s-a și întâmplat. Juratul de la „Românii au talent” a spus, într-un interviu, care este motivul plecării.

Florin Călinescu susține că postul s-a schimbat de-a lungul timpului și nu mai reprezintă ceea ce „domnul Sârbu a realizat”.

Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta.

Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani.

Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu, la Aleph News.

Motivul demisiei lui Florin Călinescu de la PRO TV

Florin Călinescu spune că în prezent ar fi vorba doar despre „puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție”.

Nu am obosit de atâta ProTV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo”, a explicat el.