Mircea Badea a fost fotografiat cu o super femeie

Mircea Badea a fost fotografiat cu o super femeie
Mircea Badea a postat o fotografie cu Loredana Groza de la petrecere, sursă foto: rețele sociale

Mircea Badea a participat la petrecerea Antena 1 – acolo unde și Loredana Groza a ținut un super concert. Postul de televiziune a aniversat 29 de ani de la prima ediție.

Mircea Badea a postat o fotografie cu Loredana Groza de la petrecere

Decizia lui este cel puțin una interesantă dacă ne amintim că în august, atunci când Loredana Groza a postat o fotografie îndrăzneață, în care artista pozează aproape complet dezbrăcată în pat, Badea a comentat gestul acesteia.

„Deci, eu cum stăteam eu liniştit aşa, mă rog, vorba vine, semi-amputat aşa, primesc mesaje de la cetăţeni cu care sunt într-o relaţie de amiciţie şi îmi trimit următoarea fotografie a doamnei Loredana Groza, care se află undeva în Balcani. Şi zice „Lazy afternoon…Lady L”.

Adică după-amiază leneşă. Şi Lady L, ce e? Lady Loredana, cred că asta înseamnă”, a spus Mircea Badea conform Antena 3.

„Deci, dânsa se află undeva în Balcani şi s-a pozat aşa. Am stat aşa un pic, m-am uitat aşa…Nu e pe OnlyFans, e pe Instagram, adică dânsa a postat. Când am văzut-o eu avea deja 4.641 de aprecieri.Dumnezeule!

E tare asta cu aprecieri, îmi place. Nu e cu like-uri, e cu aprecieri. Are un fel de pijama, sau ceva, un top cu vedere la buric, dar întrebarea este: Poartă sau nu poartă? Şi votul meu ar fi că nu poartă.”

Urmăriți B1TV.ro și pe