Motivul despărțirii dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a apărut vânătă în public

Motivul despărțirii dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a apărut vânătă în public

Noi detalii despre unul dintre cele mediatizate cupluri au ieșit la iveală. Este vorba despre Monica Gabor și Mr. Pink. Tot mai multe zvonuri dau ca sigură despărțirea celor doi.Potrivit cancan.ro, totul a pornit de la plecarea Monicăi în Mykonos, iar apoi în Dubai, alături de sora ei, Ramona Gabor.

De asemenea, persoane din anturajul celor doi au mărturisit faptul că Monica ar fi fost „ținută sub control” de partenerul ei. Prietenii povestesc că Monicăi nu i se permitea să facă niciun pas fără acordul iubitului ei.

Speculațiile au explodat după ce fosta soție a lui Irinel Columbeanu a pus pe pagina sa de socializare o imagine în care se văd clar niște urme. Semnele pe care le are pe corp sunt evidente și nu pot fi ascunse. Mulți s-au întrebat dacă responsabil pentru vânătăi este M. Pink.

Un detaliu despre comportamentul neobișnuit al lui Mr. Pink au fost date chiar de către Irinel Columbeanu. Acesta a povestit că s-a întâmplat ca Mr. Pink să îl certe o singură dată într-o parcare din Los Angeles, însă nu a dorit să dezvăluie care a fost motivul.

„Nu știu nimic mai mult, dar pot prevedea. Nu știu să fac premoniții, dar părerea mea este că de la un moment dat încolo un bărbat trebuie un pic împuns.

Un bărbat deștept nu răspunde decât într-un mod deștept în astfel de situații. După părerea mea, femeile frumoase trebuiesc ținute bine. Răsfățate.

Oricum Monica este o femeie temperamentală, dar și Mr. Pink este un tip deștept. Nu am uitat când m-a certat odată într-o parcare în L.A. privitor la un alt subiect, nu la acesta, dar bănuiesc că se poate întinde deșteptăciunea asupra acestui subiect.

Așa că nu îmi fac probleme pentru ei. Eu cred că da (nr. Monica și Mr. Pink să se împace), nu îmi fac probleme”, a declarat Irinel Columbeanu într-un interviu pentru Antena Stars.