Probleme mari pentru WRS. Reprezentantul României la Eurovision, nevoit să-și schimbe coregrafia, cu o zi înainte de concurs

Probleme mari pentru WRS. Reprezentantul României la Eurovision, nevoit să-și schimbe coregrafia, cu o zi înainte de concurs
Foto: captura video.

România a fost aplaudată și a impresionat spectatorii șa cea de-a doua repetiție  oficială pe scenă din Torino. Piesa „Llamame” a răsunat și a zguduit Arena Pala Olimpico. Țara noastră este reprezentată, în acest an, de  WRS.

Surprize neplăcute pentru WRS

„Am primit o mulțime de mesaje din partea fanilor, organizatorilor și jurnaliștilor. A fost o nouă zi plină de emoții, dar răspunsul nu s-a lăsat așteptat: momentul nostru are deja aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează și mai mult să dau absolut totul în concurs”, a remarcat WRS, citat de Click.

Participanții au avut parte și de o surpriză neplăcută. Scena concursului nu funcționează așa cum a fost proiectată și afectează prestațiile pregătite.

WRS, de asemenea, nu poate folosi grafica pregătită pentru concurs. Echipa artistului fiind nevoită să se adapteze condițiilor noi, notează Click.

WRS cântă sub numărul 13

Concurentul din România  va urca pe scena Eurovisionului pe 12 mai, în cea de-a două semifinală a competiţiei. WRS va cânta sub numărul 13. Acum câteva zile, a avut loc ceremonia de deschidere a concursului european.

„Ceremonia a fost un veritabil tur de forță. Zeci de interviuri, sute de poze cu fanii, o mulțime de prieteni pe care i-am cunoscut în universal Eurovision, nimic nu a lipsit pentru ca acest eveniment să fie unul memorabil. Am început defilarea cu nori și ploaie, dar am terminat sub un soare arzător, o atmosferă de vis care m-a încărcat pozitiv pentru concurs”, a mai spus WRS, citat de Click.

Andrei Ionuț Ursu, supranumit WRS are 29 de ani și este din Brăila. El a lucrat ca dansator pentru artiști celebri precum Inna, Antonia sau Carla’s Dreams și a făcut parte din echipa de balet a PRO TV la emisiuni precum Vocea României și Românii au talent. În ianuarie 2020, a semnat cu Global Records și a început proiectul muzica electropop cu numele de scenă WRS.

Cântărețul a debutat în ianuarie 2020 cu piesa „Why”.

Urmăriți B1TV.ro și pe