Cu o zi înainte de Eurovision 2022, casele de pariuri au anunțat țara câștigătoare

Cu o zi înainte de Eurovision 2022, casele de pariuri au anunțat țara câștigătoare
Foto: captura video.

Cu pași repezi se apropie una dintre cele mai importante competiții. Eurovision Song Contest bate la ușă. Prima semifinală a concursului va avea loc marți, 10 mai. Casele de pariuri au anunțat cine va câștiga concursul.

Cea de-a 66-a ediția a Eurovisionului se va desfășura în Italia. Interpreții din continentul european se vor întâlni în orașul Torino.

Reprezentanții Ucrainei, în fruntea clasamentului

Casele de pariuri estimează că trupa ucraineană Orchestra Kalush va câștiga Eurovisionul (48%).  Potrivit datelor oferite, formația ucraineană este în fruntea clasamentului. Artiștii vor urca pe scenă din Torino și vor reprezenta țara cu piesa „Stefania”.

Locul al doilea, potrivit caselor de pariuri, ar putea lua Italia (11%). În același timp, diferența de coeficient cu primul loc în clasament este foarte mare.

Pe locul trei în clasament a fost cântărețul britanic Sam Ryder (10). Acesta va cânta piesa „Space Man”. Interpreta italiană Laura Pausini, cântărețul britanico-libanez Mika şi vedeta Tv Alessandro Cattelan vor prezenta Eurovisionul 2022. Competiția va avea loc în orașul  Torino,  în perioada 10- 14 mai.

România, reprezentată de WRS

Eurovisionul este unul dintre cele mai urmărite show-uri din lume. Acesta este vizualizat de cel puțin cu 200 de milioane de telespectatori.

„Sunt fericită că Eurovision revine în Italia şi sunt onorată să prezint un astfel de eveniment”, a mărturisit Laura Pausini.

În 2021, Eurovisionul a fost câștigat de trupa Maneskin. Piesa „Zitti E Buoni” a reușit să cucerească publicul european.

În acest an, România va fi reprezentată de WRS, cu piesa „Llamame”.  Tânărul a lucrat ca dansator pentru artiști celebri precum Inna, Antonia sau Carla’s Dreams și a făcut parte din echipa de balet a PRO TV la emisiuni precum Vocea României și Românii au talent.

În ianuarie 2020, a semnat cu Global Records și a început proiectul muzica electropop cu numele de scenă WRS. Cântărețul a debutat în ianuarie 2020 cu piesa „Why”.

Urmăriți B1TV.ro și pe