Raluca Dumitru s-a simțit nedreptățită la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Dacă-i purta altă fată din platou, îți plăcea”

Raluca Dumitru s-a simțit nedreptățită la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Dacă-i purta altă fată din platou, îți plăcea”
Raluca Dumitru s-a simțit nedreptățită la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Raluca Dumitru a afirmat că se simte nedreptățită în cadrul emisiunii de stil la care participă. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a interpretat un text în versuri, alături de actrița Crina Matei, în gala de sâmbătă.

Actrița a mărturisit că are mai multe concurente favorite și că înțelege greutatea de pe umerii acestora, mai ales că experiența „le va amprenta pe viață”. Viviana Sposub chiar a mărturisit că simte că exigențele juriului au crescut.

Concurenta a mai spus că își dă tot interesul să evolueze. Dacă la început ținutele și ideile îi aparțineau întru totul stilistului ei, ultimele apariții au fost realizate în colaborare, punându-și amprenta proprie. Concurenta se pregătește tot mai intens pentru Marea Finală.

„Ai dus styling-ul într-un SF”

Atât concurentele, cât și jurații au fost impresionați de momentul artistic realizat de Raluca Dumitru, împreună cu actrița Crina Matei.

„Raluca Dumitru, tu ai ținut minte tot acest monolog! Doamne, cred că-mi lua o săptămână și nici atunci nu eram sigură. Și am mai făcut și Litere pe deasupra, adică ar trebui să am ținere de minte, dar mi s-a părut fantastic. Crina Matei este o actriță celebră. Nouă nu ne vine atât de ușor să reținem asemenea text”, a spus jurata Raluca Bădulescu.

În legătură cu ținuta concurentei, Maurice Munteanu a spus că styling-ul a fost dus „într-un SF”.

Ce mă deranjează este că tu ai dus styling-ul într-un SF”, a fost remarca lui Maurice Munteanu.

Pe de altă parte, Raluca Bădulescu consideră că interpretarea „Belle Epoque” a Ralucăi Dumitru este vibrantă și modernă.

Raluca Dumitru a izbucnit în lacrimi la ultima ediție: „Dacă-i purta altă fată din platou, îți plăcea”

La ultima ediție a emisiunii, Raluca Dumitru a izbucnit în lacrimi, simțindu-se nedreptățită de Tibi Clenci. După ce fotograful a comentat despre structura pantalonilor pe care îi poartă, concurenta a răspuns cu totul neașteptat.

Dacă-i purta altă fată din platou, îți plăcea”, a spus Raluca Dumitru, accentuând faptul că este dezavantajată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:21 - Robert Glință, locul 4 la proba de 50 de metri spate, la Mondialele de Natație
19:06 - Grav accident în Capitală: Două maşini şi un troleibuz s-au ciocnit pe Calea Văcărești. Unul dintre autoturisme a ajuns pe linia de tramvai
18:54 - „Make Colţea great again!”, sloganul noului manager al Spitalului Colțea. Prioritățile medicului Bogdan Furtună: „Pacienții așteaptă de la noi un act medical de calitate, condiții decente și empatie”
18:25 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie. Berbecii sunt norocoșii zodiacului și li se permite o expansiune cu totul și cu totul ieșită din comun (VIDEO)
18:00 - Boris Johnson se teme că Ucraina va fi obligată să încheie o pace „rea” cu Rusia: Dacă Putin câștigă, vom suferi „un dezastru economic pe termen lung”
17:25 - Reacție la decizia-șoc din SUA: Guvernul francez vrea să înscrie dreptul la avort în Constituţie: „Pentru toate femeile, pentru drepturile omului, trebuie să gravăm asta în piatră”
16:50 - O destinație preferată de turiști: Lacul din România în care poţi face o baie rece, dar şi caldă în acelaşi timp
16:11 - Dmitri Medvedev: Aderarea R. Moldova la UE e posibilă prin crearea noii Românii Mari. Politicienii români dansează politic în jurul Moldovei, fapt amuzant, dar consecințele pot fi mult mai puțin amuzante
16:02 - Cristian Tudor Popescu, după anularea dreptului la avort în SUA: „Mi se părea că mai jos decât românii nu putea coborî nimeni pe planetă”
15:43 - Șoferii români, ținta polițiștilor bulgari. Modul în care îți poți lua o țeapă pe drumurile din Bulgaria