Simona Gherghe revine pe micile ecrane. Vedeta va prezenta un reality-show matrimonial

Simona Gherghe revine pe micile ecrane. Vedeta va prezenta un reality-show matrimonial

Simona Gherghe a anunțat că e gata să își reia activitatea profesională, după binemeritata pauză pe care a făcut-o după cele două nașteri. Îndrăgita prezentatoare a acceptat provocarea a de modera un format de emisiune cu care nu este obișnuită.

Simona Gherghe va prezenta un reality-show matrimonial

Vedeta vine la cârma emsiunii Mireasa, de la Antena 1, din 5 septembrie, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-ma, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă,mă va scoate din zona de confort!”, mărturiseşte Simona Gherghe, potrivit Spynews.

Celebra prezentatoareva ajuta câțiva tineri să își găsească jumătatea, chiar dacă este conștientă că va avea parte de provocari cu acre nu s-a mai întâlnit.

„Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită. Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locui într-o casă absolut spectaculoasă! Aşa că vă invit în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 14:00 şi sâmbătă de la ora 13:30 să-mi fiţi alături în această aventură!” a mai spus prezentatoare pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:54 - A plagiat Nicolae Ciucă? Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir dau verdictul: Premierul e de o cruntă nevinovăție. Cineva i-a întins o capcană unui copil de 50 de ani preocupat de apărarea țării (VIDEO)
20:40 - Nicolae Ciucă: Guvernul va continua să lucreze cu omologii americani pentru ca aderarea la programul de scutire de viză, un obiectiv comun al României și al SUA, să devină posibilă cât mai curând (VIDEO)
20:36 - Năvodari se mai numește și stațiunea – șantier în vara anului 2022. Cât costă cazarea
20:29 - Kaufland retrage un produs de la raft, din cauza riscului de electrocutare. Consumatorii sunt sfătuiți să-l deconecteze de la rețeaua electrică
20:17 - Simona Halep vs. Magdalena Frech în turul III de la Wimbledon. Când se joacă meciul și cum arată duelul din punct de vedere statistic
20:13 - Proiect: după naștere, mamele să beneficieze de servicii de consiliere psihologică. Doar cele cu asigurări de sănătate
20:06 - Turiști români, dezamăgiți de condițiile dezastruoase dintr-un hotel din Turcia: „Nu credeam că mai există asemenea bombe”
20:03 - Theodor Paleologu: Putin era chitit să atace Ucraina indiferent ce concesii i se făceau. El vrea să șteargă Ucraina de pe hartă, considerând-o o invenție antirusă / Zelenski e un comunicator fabulos (VIDEO)
19:52 - Nicolae Ciucă: SUA, cel mai apropiat aliat militar al nostru / Anul trecut, comerțul bilateral a atins un nou maxim istoric / Avem încredere că procesul de aderare la OCDE va fi accelerat (VIDEO)
19:37 - Borșul este amenințat de război, spune Unesco și-l pune pe lista de urgență alături de subiecte cum ar fi protecția jurnaliștilor