Adriean Videanu: Rezultatul ARD nu poate fi catalogat un eșec, poate fi cel mult o analiză asupra activității noastre

Adriean Videanu: Rezultatul ARD nu poate fi catalogat un eșec, poate fi cel mult o analiză asupra activității noastre

Coordonatorul de campanie al Alianței România Dreaptă, Adriean Videanu a prezentat rezultatul votului de duminică, centralizat de ARD în 84,79% din secțiile de votare din țară.

Astfel, USL a obținut la Camera Deputaților 84,79% din voturi, iar la Senat 57,7%, ARD – 17,1% voturi pentru Camera Deputaților și 17,5% la Senat, PPDD – 13,2% în Camera Deputaților și 13,3% la Senat, iar UDMR – 6% la Camera Deputaților și 6,3% la Senat.

Întrebat cum explică eșecul ARD la alegerile parlamentare, Videanu spune că nu poate fi vorba despre așa ceva.

„ARD respectă votul românilor. Un vot al românilor nu poate fi catalogat un eșec, cel mult poate fi un moment de reflecție internă asupra activității noastre în ansamblu”, a spus liderul ARD.

Videanu a adăugat că de acum înainte USL poartă cea mai mare responsabilitate față de evoluția societății românești.

„Guvernul USL 2 nu mai poate da vina pe guvernul USL 1, așa cum a făcut în primele 7 luni de zile. Acum trebuie să rezolve imediat marea așteptare a românilor”, a completat acesta.

Adriean Videanu a afirmat că ARD urmează să se constituie ca principalul partid de opoziție, menită să apere statul de drept, stabilitatea economică și România europeană.

Liderul ARD a adăugat că la nvelul formațiunii urmează să aibă loc o analiză amănunțită pentru fiecare candidat în parte privind strategia abordată în campanie și rezultatele alegerilor.

Videanu, despre rezultatul alegerilor

Embed:

Ultima oră
07:23 - Ministrul Tanczos Barna (UDMR) recomandă lemnele pentru încălzirea românilor pe timpul iernii: „Nu e nicio rușine”
00:12 - Marius Budăi, despre problema pensiilor speciale: Nu fac eu propuneri şi pentru sistemul de apărare şi ordine publică deoarece ar însemna să mă ocup de tot Guvernul
00:05 - Președintele Croației a semănat confuzie cu amenințarea că va retrage trupele din NATO, pe fondul crizei dintre Rusia și Ucraina. Ce a declarat Zoran Milanovic
23:58 - De ce a părăsit Andreea Tonciu Survivor România 2022. A avut nevoie de intervenția medicului, cu puțin timp înainte de eliminare
23:50 - DSP-urile sunt în colaps. Pacienții se vindecă de Covid până să le răspundă cineva solicitărilor
23:43 - Boris Johnson: Dacă Rusia va invada Ucraina, fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă. Rezistența ucraineană va fi feroce, iar Marea Britanie va mări numărul militarilor din cadrul NATO (VIDEO)
23:27 - Adela Popescu, glume pe seama vârstei lui Răzvan Fodor: Îmi dau seama că nu e chiar așa de rău. Cum a reacționat actorul
23:24 - Administrația Biden a retras oficial ordinul privind vaccinarea obligatorie în marile companii. Actul normativ fusese blocat de Curtea Supremă a SUA
23:06 - Un grup comercial american taie din avântul sancțiunilor anunțate de Biden. “SUA ar trebui să ia în considerare noi prevederi legale”
23:02 - Florin Piersic a plecat din România, la 86 de ani. Motivul pentru care a părăsit țara și cine îl însoțește